Пълна подкрепа за Владимир Москов и вяра в неговата победа още от първи тур от офицерите и сержантите от запаса и резерва в Гоце Делчев!

„Имате пълната ни подкрепа. Вярваме във вашата победа още от първи тур“, така бе посрещнат кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов от офицерите и сержантите от запаса и резерва, с които проведе изключително сърдечна среща. По време на нея бе направен отчет на свършеното през изминалия мандат и бяха представени приоритетите за следващия. Присъстващите оцениха високо свършеното от кмета и неговия екип през изминалите 4 години.
Кандидатът за общински съветник от листата на коалиция „БСП за България“ в Гоце Делчев ген. Атанас Самандов призна пред своите колеги, че градът и общината в последните години са преобразени, а това не може да се случи без силен и добър ръководител, както и без здрав и сериозен екип, с каквито община Гоце Делчев разполага. „Армията ме е научила, че успех може да се постигне, когато има щаб, в който царят дисциплина, отговорност и професионализъм. Ние го имаме“, категоричен бе ген. Самандов
Убедени, че на 27 октомври отново ще получи доверието на хората, офицерите и сержантите от запаса и резерва, пожелаха на Владимир Москов да продължи да работи със същата енергия и отдаденост.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене