Пиян мъж с резачка псува и ругае полицаи

Доста почерпен мъж с моторна резачка се нахвърли с псувни и закани към полицейски служители. Екшънът се разиграл вчера около 18:35 часа в благоевградското село Еленово. Малко по-рано в районното управление е получен сигнал за неадекватен мъж, който буйства на улицата. Изпратеният на място автопатрул установил, че мъжът е пиян, има моторен трион в ръцете, с който реже клоните на две орехови дървета в благоевградското село.

Униформените му потърсили документ за самоличност, но вместо това пияният ги засипал с псувни и груби думи. Той оказал съпротива при задържането – блъснал и увредил задната врата на патрулния автомобил. След установяване на самоличността му 47-годишният мъж от с.Еленово е задържан със заповед в ареста до 24 часа. За случая е уведомена и прокуратурата.

Мъж заплашва и псува полицаи в гърменското село Дъбница вчера по обяд. Полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са реагирали незабавно на получен сигнал за лице, което хвърля камъни по шивашки цех в селището.

Установено е, че извършител на деянието е 40-годишен мъж от с. Дъбница. Той започнал да отправя заплахи и псувни към полицейските служители и хвърлил по тях тротоарна плочка. С леки наранявания е пострадал един от полицейските служители. 40-годишният мъж е задържан и съпроводен за лечение в Център за психично здраве в Благоевград. За случая е уведомена Районна прокуратура-Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене