Осъдиха трима „търговци на плът“, правили бизнес в Банско

Те склонявали момичета към проституция в бар „Мулен руж“

Районната прокуратура – Разлог, е предала на съд тримата обвиняеми – Д.П., Ж.Г. и С.Т., за приемане и използване на млади жени за развратни действия в заведение в гр. Банско.

През м. август 2017 г. обвиняемият Д.П., в качеството на управител на търговско дружество, сключил договор за наем на обект в сграда в гр. Банско, представляващ нощен бар – клуб с наименование „Мулен руж“.

Заведението започнало работа в края на м. ноември 2017 г., като обвиняемата Г. била управител, а на Т. било възложено извършване на охрана. Между тримата било постигнато съгласие нощният бар да бъде ползван като „еротик“ бар, т.е. в него да се предлагат и развлечения на клиенти под формата на еротични танци. Обвиняемите решили да приемат на работа в заведението като „танцьорки“ момичета от различни градове от страната, като освен това да ги използват за извършване на сексуални услуги срещу заплащане. Обвиняемите П. и Г. следвало да ги мотивират с обещания, че ще получават половината от парите, заплатени от клиентите. За целта в заведението били обособени четири помещения, определени били и тарифи за различни видове услуги. Според желанията на клиентите те се предоставяли както в нощния бар, така и в хотели в гр. Банско.

В изпълнение на плановете си тримата обвиняеми осъществили мотивационно въздействие за встъпване в полови контакти, блудство и пр. срещу облаги спрямо седем момичета, независимо от тяхното съгласие. В редица случаи те били транспортирани от обвиняемия Т.

П. и Г. са обвинени за склоняване към проституция и систематично предоставяне на помещения от заведението на различни лица с користна цел.

Освен това, обвиняемите П. и Т. са привлечени към наказателна отговорност за незаконно държане на марихуана и кокаин. Дрогата била открита в жилище в Пловдив и стая от къща в Банско.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по дело.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене