Бизнесдамата Таня Бушева: Дарих играчки за 2000 лв. на децата с увреждания от дома в Гоце Делчев, парите събрах от коктейл

D:DCIM108MEDIAIMG_0340.JPG

Бизнесдамата Таня Бушева направи дарение за над 2000 лв. на Дневен център за работа с деца и младежи с увреждания „Символ на любовта” в Гоце Делчев. „Това е лична самоинициатива. Мои приятели от Гърмен и Марчево ми разказаха за този истински „Символ на любовта” и решихме да го посетим. В столицата организирахме благотворителен коктейл специално за центъра в Гоце Делчев и със събраните средства закупихме играчки и пособия за децата”, сподели  Таня Бушева.

Тя разказа още, че е израснала в Гоцеделчевско и обича много родния си край. „Искам и аз да допринеса с нещо за децата в риск”, допълни Бушева.

Не по-малко развълнувана посрещна дарението и директорката на „Символ на любовта” Емилия Пандалиева, която остана очарована от жеста и най-вече от това, че е плод на самоинициатива. Емилия Пандалиева показа на дарителите базата в дома, а децата ги посрещнаха и поздравиха с хубава песен. Пандалиева разказа за услугите, които предлага.
D:DCIM108MEDIAIMG_0369.JPG

„Символ на любовта” на децата и младежите в риск, които отскоро са валидни и за по-възрастни потребители.

„Очарована съм от самия център, от усмихнатия и приветлив колектив, от грижите и търпението, както и от любовта, с която са обгърнати тези деца и възрастни хора. Базата е уникална и вероятно в страната ни е единствена по рода си, да си призная, съм силно впечатлена и приятно изненадана от това, което  видяхме и почувствахме със сърцата си”, споделиха Таня Бушева и двете й асистентки.

Вестник „Вяра“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене