Хайде, господа данъчни, отидете на нощен бар в Банско и вижте колко ще ви вземат да поседнете на едно сепаренце за час!

Здравейте, уважаема редак­ция на Топ Преса!

Свързвам се с Вас, за да изкажа своето възмущение. Родител съм на ученик от де­сети клас в Езикова гимна­зия “Акад. Людмил Стоянов“ – гр. Благоевград. По случай завършването на учебната година децата решиха да отидат да празнуват в из­вестна дискотека в Банско. Всичко беше много хубаво. Събраха се децата. Тръгнаха за курортния град с наме­рението да прекарат една хубава вечер заедно преди лятната ваканция. Разбира се децата тръгнаха с някак­ви пари оттук с нагласата, че няма да е чак толкова скъпо там. Да, ама не. Още с влизането в прословутата дискотека им било поискано 400 лв., за да седнат на едно сапаре. Това сапаре съби­ра осем чове­ка. Може да сметнете сами един клас от 25 деца колко сапарета по 400 лв. трябва да платят. Ка­сова бележка не им е даде­на разбира се. То какво и ще пиша там. Как ще декларират собственици­те този касов бон. Безобра­зие.

Да не гово­рим, че и на­питките, които са си взели са били пет пъти по-скъпи от обичайното.

Възмутена съм. Не ми­сля, че Банско е кой знае ка­къв град, за да дерат така кожите на по­сетителите. Разбирам да са отишли в Швейцария, да платят такава сума.

Не, не съм съгласна.

Хайде, гос­пода данъчни, нали има по­литика „таен клиент“. Оти­дете на нощен бар в Банско и вижте колко ще ви вземат да поседнете на едно сепа­ренце за един час. Със си­гурност ще Ви излезе соле­ничко това удоволствие.

В крайна сметка и Вие като държавни служители не взимате кой знае какви възнаграждения.

Венета Пашова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене