Тържествено бе закрита учебната година в НПГ „Димитър Талев“

Днес с импровизирано телевизионно предаване „ Ваканция, ура! в НПГ „ Д.Талев“ официално бе закрита учебната 2018 / 2019г. В сценария на предаването бяха представени най-актуалните новини от учебната година. Топновината бе емоционалната раздяла на учениците с две прекрасни дългогодишни преподавателки – г-жа Венета Нуркова и г-жа Мая Тонева.

В трогателно слово учениците на НПГ благодариха на любимите си учителки за обичта и всеотдайността им и споделиха, че се разделят с благодарност, с много топли чувства и с уважение, което винаги ще изпитват към тях. След този силно емоционален момент, предаването „ Ваканция, ура! “ надгради позитивното настроение с много награди. Награди, грамоти и благодарствени писма до родителите от Ръководството на НПГ и от кмета на община Гоце Делчев получиха отличниците на училището, от които 49 са завършилите с пълно отличие. 11 са възпитаниците на училището, които през цялата година са били абсолютно отговорни към учебния процес и предани на учебните часове. Те не са отсъствали от нито един час. Това постижение, тази отговорност се приветстват от Ръководството и преподавателите на НПГ и 11-те учениците никак не отсъствали също бяха наградени. Много купи, медали, грамоти бяха прибавени към Стената на славата в Неврокопската гимназия през тази учебна година. Затова отличени с грамоти от от кмета на община Гоце Делчев – г-н Владимир Москов – бяха и учениците, донесли призови места от състезания, конкурси, олимпиади.


В края на програмата на предаването „ Ваканция, ура!“ бе представена и прогнозата за лятната ваканция, която обещава времето да бъде предимно щастливо и безгрижно; да преобладават усмивките, плажевете, забавленията. Също така времето ще бъде и особено подходящо за четене на книги – една дискретна и приятна подготовка за следващата учебна година.
С пожелание за очарователно лято учениците на НПГ офциално встъпиха в своята ВАКАНЦИЯ!

текст и сценарий: Главен учител Elena Emilova Zaikova Tartova
фотограф: Старши учител инж. Иван Ласин

Цялата галерия със снимки от тържественото закриване на учебната година можете да разгледате тук: http://www.npg-gd.com/

Пожелавам Ви прекрасно и незабравимо лято!💖
Мария Георгиева

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене