Съвсем заслужено Стефан Илчев спечели 7-то издание на имитаторското шоу „Като две капки вода“ и си тръгна с нов автомобил

Снощи  по време на грандиозното шоу, Стефан Илчев  влезе в образа на  примата Лили Иванова, а зрителският вот го изстреля на върха и му донесе победата.

На второ място остана Мария Илиева, трети се класира Милко Калайджиев, а четвърта в този сезон  на „Капките“ е Тита.

Още при старта на поредния сезон на шоуто Стефан Илчев се превърна в любимец на публиката. Младият бургазлия изненада както публиката, така и журито със съвършените се превъплъщения по време на шоуто. Само за няколко предавания той успя да спечели сърцата на зрителите и да се превърне във фаворит за спечелване на седмия сезон на култовото предаване.

„Който си го може – си го може! Феноменален беше Стефан! Първото място му беше в кърпа вързано още от първия лайв! Удари ни като с мокър парцал в началото с Марая Кери и ни довърши с Лили Иванова! Може си момчето и това е! И да го плюете, таланта не можете да му имате! Браво, човече! Брилянтно изгради образите в този сезон! А екипът да подготвя 8 сезон, че в ефира това е единственото останало позитивно предаване!“, написа в страницата на предаването във фейсбук възторжен зрител.

Финалистите, както и всички участници във формата, получиха шеговити награди „Почетен Магърдич“ по името на продуцента на „Като две капки вода“ Магърдич Халваджиян.

Стефан Илчев грабна зрителите с „Камино“ и получи специален приз – „Почетния Магърдич“ за „Най-добра имитация на женски образи“.

Мария Илиева и Тита заложиха на Бионсе. 41-годишната певица избра баладата Listen, а младата й колежка изпълни Crazy In Love. Илиева бе коронясана за „Кралица на жанра“, а Тита за „Принцеса на Капките“.

Милко избра Георги Минчев и вечния хит „Блажени години“. Най-известният мустак на фолка стана носител на „Почетен Магърдич“ в категория „Мистър Шоу“.

Останалите участници също излязоха под светлината на прожекторите в дуети. Папи Ханс и Деси Добрева скочиха в кожата на Васил Найденов и Силвия Кацарова. Те станаха носители на наградите  „Почетен Магърдич“ в категориите – „Принц на „Капките“ и „Най-добро сценично поведение“.

Дичо и Петя Буюклиева запяха Close My Eyes Forever от името на легендарните Ози Озбърн и Лита Форд.

Дичо получи отличието „Най-добра имитация на мъжки образи“, а за Петя „Почетният Магърдич“ бе за „Най-гласовит участник“.

На сцената излязоха още Софи Маринова и Лоренцо, които отправиха музикален поздрав към присъстващите с „Детски спомени“ от името на Кристина Димитрова и Орлин Горанов.

Ромската перла довери, че от „Като две капки вода“ отново е получила пеперуди в стомаха. Самата Кристина и Орлин, които гледаха имитаторите си седнали в залата бурно аплодираха Софка и сина й и видимо се забавляваха.

Легендарните братя Аргирови се появиха като Лучано Павароти и Енрике Иглесиас в изпълнение на Cielito Lindo, а гърба им на сцената пазиха 23 деца от формация „Бон-Бон“.

        

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене