Доктор Иван Канелов – сигурен кандидат-кмет на град Гоце Делчев от ВМРО?

ВМРО почти сто процента сигурно ще заложи на доктор Иван Канелов, за кандидат – кмет на град Гоце Делчев. Това успя да разбере вестник „Градът“ от свои достоверни източници в патриотичната партия. Залогът за Канелов е категоричен и е продиктуван не само от факта, че той е и общински лидер на партията.

Патриотите са си взели поука от миналия вот за местни управници, когато заложиха на куция кон – Шербетов и цялата листа се провали катастрофално. Този път обаче концепцията за Канелов щяла да бъде нова, да се заложи на можещи и знаещи хора, на хора с висок националистичен морал. Яловци овци като В. Бончев например, който беше бутан за кандидат-кмет, са отхвърлени, при тях егото и самочувствието са в пъти повече то реалните позиции.

Самият Канелов вече провежда тайни разговори относно бъдещата си кандидатура за кмет: вестник „Градът“ успя да улови тайни разговори между него и представител на ПП ГЕРБ от града ни, които Канелов увещавал да го подкрепят, щото, забележете, били „управляваща коалиция“. Канелов твърди, че има готови 3000 гласа от баща си, който преди години също беше кандидат за кмет, сам признава, че работата му ще е да си осигури тези гласове и над тях само да надгражда.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене