Децата от Господинци вече си имат красива „Детска прощадка“

Община Гоце Делчев днес зарадва  децата от  гоцеделчевското село Господинци .За тях бе оборудвана с дългоочакваните красиви съоръжения „Детска площадка“ което бе посрещнато от най- малките жители на селото и техните родили с много радост  и щастливи усмивки .

По инициатива на кметство Господинци още  през 2010 г. с хората от временната заетост, бе облагороден запуснат терен до чешмата в началото на селото и превърнат в място за отдих и почивка, а към него обособен малък детски кът.

Въпреки, че в рамките на няколко години екипа на кметство Господинци съвместно с община Гоце Делчев кандидатстваше с проект за оборудване по програма за “ Чиста околна среда“, за съжаление проекта не срещна реализация.

Така по молба на кметския екип , със съдействието на общинската администрация и най- вече кмета на общината Владимир Москов , бяха закупени три броя нови детски съоръжение, които ще радват малките жители на селото на възраст от 3 до 12 год.

„Огромни благодарности от всички деца и родители, адмирации от екипа на кметство Господинци, благодарим Ви от сърце г-н Москов, бъдете винаги толкова всеотдаен и успешен кмет, пожелаваме Ви още дълги години да бъдете все така добър и отговорен кмет на община Гоце Делчев” сподели  кмета на Господинци Ахмед Ходжов .

В същото време  от кметството в селото   отправиха апел към всички жители , да бъдат внимателни и бдителни и когато станат свидетели на неправомерно използване на съоръженията от големи хора   да не оставят безучастни  , да правят любезни но строги  забележки , че съоръженията са предназначени само за деца от 3 до 12години за да могат малките  жители да се радват и ползват  дълго красивите детски съоръжения в техният  детски кът .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене