ЕКСКЛУЗИВНО! Асим Адемов отговаря на Вашите неудобни въпроси! ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ ДУМИ НА ЧИТАТЕЛИТЕ!

Броени часове до първото предизборно интервю – общество – политик! Единственият кандидат за евродепутат, който се осмели да отговори на Вашите въпроси е Асим Адемов от ПП ГЕРБ. Когато човек, застане очи в очи с хората, не се страхува от неудобни въпроси, той няма какво да крие. Ето въпросите на които ще отговаря Асим Адемов, ПУБЛИКУВАМЕ ГИ БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА: 

1.Красимир Лазаров: Честно да си кажа, плашат ни с превръщането на Европа в една голяма обединена държава. Тип САЩ. С единна армия, с единна политика… Това ще ни обизличи ли като нация, господин Адемов?

  1. Николина Червенкова : Едни евродепутати, говорят за „Европа на нациите“, други за „Европа на отечествата“, прави ли разлика господин Адемов при двете определения и за коя от двете каузи ще работи?
  2. Владимир Колев : Гледах го, по телевизията Асим Адемов. В едно интервю каза, че са научил дори да „се пере“. Питам го сериозно ли го говореше това? Нека обясни при какви ситуации се е прал?
  3. Галя Вълкова: Симпатизирам на Асим Адемов. Спомням си се как се опълчи на Ахмед Башев и ДПС. Надявам се не е забравил тези времена, работи ли по въпроса да спаси родния гърменски край от феодалщината на ДПС. Как се осмели да се опълчи срещу ДПС?
  4. Юлиян Соколов: Поет съм. Какво ще направи за българската култура? Може ли българските творци да бъдат признати в Европа?
  5. Живко Пламенов: Каква Европа? Европейския съюз ще се разпадне, той какво мисли за това? Нека каже за Брезкзит и всички тайни около него които знае.
  6. Владислав Василев: Как приема че в момента, той като кандидат на ГЕРБ, работи за бъдещето на партията си, едновременно с това че се бори и за място в европарламента? Как ще коментира, бъдещето на ГЕРБ и скандалите които удариха ГЕРБ последно време?
  7. Щирлян Шиндов: Защо да гласувам за него а не за Елена Йончева например?
  8. Красимир Птеров : По колко пари ще раздават на изборите или няма такова нещо и той не е чувал за това.
  9. Илия Джагълов : И друго го питайте, колко работни места откриха Герб?
  10. Краси Караилиев : Г.Адемов нали лани обещтахте да вастановите в С.Осиково Училищтето кво стана кото щте го санирате празно ли щте баде!!!!
  11. Муса Исмаил: Питаите го колко хора прогониха Бели роби по чужбина!
  12. Николай Арнаудов : Искам да го попитам не се ли свени да се кандидатира от името на ГЕРБ като държавата се тресе от скандалните злоупотреби с еврофондове и парични средства от бюджета?
  13. Иван Стоянов : Какво да го питаме!? Всичко ,което ни интересува го видяхме в десетгодишното управление на комунистите от ГЕРБ.
  14. Адел Кишишева : Питам го. Какво направи лично той, като евродепутат. Да даде нещо като проверка, да му видим дейността.
  15. Муса Дрил: Само напред господин Адемов! Аз знам за какво ще гласувам за Вас, отговорете на другите – защо ГЕРБ е партията а вие нашия кандидат!
  16. Елисавета Козарска: боли ме за българския учител. Господин Адемов е приел да работи за доброто бъдеще българския учители образованието ни, знаем че ще продължи да го прави. Нека сподели обаче какви са пречките в работата му, има ли лобистки интереси и закони в тази посока?
  17. Тодор Тодоров: Европа задължи България до три години да приеме закона за частния фалит. Евродепутатът е мост между държавата и Европа, ще помогне ли този закон да стане факт и да се регулира деребейството на банките и ЧСИ – тата!
  18. Вълк Хаш : Какво не би направил като евродепутат?
  19. Ивка Стойчева: Може ли един евродепутат да помогне преборването на корупцията в България? Какво мисли за държавните субсидии на партиите?
  20. Аврам Янков : Европа се разпада. Брекзит. Полша, проблеми с Унгария… Бъдещето е сиво за какво да го избираме?

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене