Търговците на горива в града: Не гледайте цените в България! Ние сме друга държава!

Проблемът с високите цени на горивата в град Гоце Делчев не е от днес. По случая имаше сериозни протести, дори определени хора като бизнесмена Георги Темелков, който от години се бори с тази несправедливост, да купуваме гориво в Гоце Делчев на значително по-високи цени от тези в страната.

Причината е ясна – в града ни има картел, при това картел, наложен от влиятелни политически лица, работещи в столицата. Вестник „Градът“ си направи труда да направи тайно сондиране на мнението на търговците на гориво, които ги е страх да изкажат истината на глас – че те просто са работници и правилата ги определят други.

В град Гоце Делчев търговците на гориво и собствениците на бензиностанции печелят само от сладоледите и сокчетата, от кафетата, които продават, цените на горивата ги определят техните кукловоди, и местните пишещи се на бизнесмени трябва да слушкат, иначе са вън. Усещате ли как тези хора безгласно ни казват, че Гоце Делчев не е България. Че тук сме друга държава – в плен на монопола. Докога обаче?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене