Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в град Гоце Делчев, отново с одобрен проект по Програма „Еразъм“ +

Радостна новина за поредния спечелен проект по програма „Еразъм“ +, зарадва вчера колективът от учители в Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“

Одобреният проект по „Еразъм“ +, Ключова дейност 1, Сектор „Училищно образование“ е на тема „Динамика в процеса на образование, възпитание и социализация в иновативното училище“.

Проектът е разработен от Невена Гушкова, Елена Карпатова, Марияна Рускова, Мария Калинова и Гергана Вълчева.

Участниците в проекта с радост приемат предизвикателството за обучение в посока развитие и квалификация на позитивното образование, осъвременяване методите на преподаване, възпитание и социализация. По време на изпълнението на проекта ,те ще преоткриват класическото образование по нов, актуален начин, който подчертава значението както на обучението на ума, така и на обучението на сърцето. Специалистите ще се фокусират върху специфични умения, изграждащи положителни емоции.

Приоритет за училището също е и развитието на езиковите умения и знания, важни за всеки един специалист в иновативното училище.

Европейското измерение на проекта е проекция за развитие и добра перспектива за елитното иновативно  училище , а стремежа за всички педагогически специалисти е да разпространяват и внедряват нова образователна среда с приоритети, езикови възможности и амбиция за утвърждаване престижа и името на Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене