Таен любовник на общинската съветничка Злата Ризова се гласи за стола на Камбитов?

ЗАД „МИЛЕЕНЕТО НА БЛАГОЕВГРАД“С КОРПОРАТИВЕН ИНТЕРЕС ПО СХЕМАТА: ЗА ДОНЧО ОТНОВО ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ И ЗАМЕСТНИК КМЕТ ПО СТРОИТЕЛСТВОТО, ЗА КАЛОЯН – ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ, ЗА ПИЛАФО И СМИЛЕНОВ – ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ!? Любчо Милев от БСП-то получава обществената безопасност!

Конгломератът от едвам дишащи медии и политици, изхвърлени от борда, разярили се срещу управлението на кметът Атанас Камбитов, започва къс по къс да вади пъклените си схеми. От няколко месеца насам, спокойният и нормален политически живот в югозападната столица беше разбит на пух и прах от шепа озверени „опозиционери“, които ден след ден леят кал и помия по местното управление, общинския съвет и ред институции, защото, видите ли, „били загрижени за Благоевград.“ Топ Преса като една от най-четените и големи медийни групи в цялата област винаги е симпатизирала и толерирала подобни опозиционни инициативи, ако те, разбира се, не са родени от користни и корпоративни идеи.

В случая със споменатите хора обаче нещата започват да ни притесняват много. Говорим за така сформираната на зор група водена от съветника и скрит медиен бос Андон Тодоров, общинската съветничка Злата Ризова, уволнения заместник-кмет на община Благоевград Валери Смиленов, разследвания бивш главен архитект на общината, Сашо Милчев – Пилафо, Любен Милев, барабар Петко с мъжете и Калоян Хаджийски… Това са хората, които не се поколебаха да „спестят“ нищо на благоевградчани, в посока „помия“ срещу Камбитов.

Оказва се обаче, че „мишката си има опашка“ и тези хора не ги е събрал само „моралът“, ами користният интерес на влиятелна политическа и корпоративна личност, която била в особено близки отношения със сексапилната съветничка Злата Ризова, популярна с прозвището Златка Мулатка. Тази личност досущ като опитен плъх се крие в мишата си дупчица, но остри остриетата си Златка, Дончо и другите, за да смажат Камбитов дори и психически. Целта е любовникът на Ризова да изгрее наесен като „спасителят на Благоевград“ и да овладее емоционален вот , роден от болезнените вопли на лаещите опозиционери.

Нещо повече, дори бъдещата евентуална местна власт, ако бъде „смазан Камбитов“, вече била поделена. На тайните събрания бившият приближен до Камбитов, Андон Тодоров, лидерът на „Партия на Зелените“, която издигна кандидатурата му, е уверен, че отново ще получи поста на главен архитект, за да си сложи негов човек и нещо повече, щял да има и свой заместник-кмет по строителството, на общинския лидер на БСП е обещана обществената безопасност и ред други блага, от него се искало да кротува и да пусне „ялова овца“ за кмет, уволнения заместник-кмет и скрит лидер на замиращата партия на Слави – Валери Смиленов, заедно със своя „сив кардинал“ поискали да овладеят контрола над разпределението на обществени поръчки, за Калоян също е помислено – той щял да получи контрола над поискано от него общинско предприятие. Основната цел е една – да се бутне Камбитов.

След това Благоевград ще се командва от Ризова и компания и промяната се раждала през спалнята на общинската съветничка. Топ Преса ще направи и невъзможното да разбере коя е тайнствената личност, която диктува „революцията“ в Благоевград и ще озапти намеренията им. Защото това е задкулисие, а не опозиция.

Опозиция е например новосформираната партия в Благоевград с името „Прогрес“, състояща се от млади и свежи, кадърни и потенциални хора.

Такива опозиционери са нужни за промяната в Благоевград а не „стари курви“ за нов бардак.
Номерът им няма да мине.

Вестник “ Топ Преса “

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене