Организират „ВЕЛИКДЕНСКО ХОРО 2019г. ГРАДЪТ РЪКА ЗА РЪКА“ за Тони Костов в Кюстендил

Поредната благотворителна инициатива за лечението на Тони Костов ще се проведе на 28. април /Велика неделя/ от 17.30 часа на площад „Велбъжд“ в Кюстендил. На първия ден на Великден кюстендилци и гости ще творят една блага идея, ще се съберат да играят едно Великденско хоро, в подкрепа на един човешки живот, за Тони!Фолклорни състави от Община Кюстендил – ФТА “ Пауталия“, ТС „Жива вода“ с. Жабокрът, ТФ “ Партньори“, ДЮТА „Кюстендилче“, ТС „Багреница“ село Багренци, ФА „Родолюбие“, ТФ „Нова генерация“ при НЧ „Братство 1869“ и R-club Кюстендил ще си подадат ръка за да играят общо Великденско хоро, в което може да се включи всеки.
За да бъде спасен живота на Тони Костов, спешно са необходими още 40 000 лв., които трябва да бъдат събрани до края на месец април.
Кюстендил доказа, че в трудни времена прави велики неща. До сега са събрани 400 000 лв. от дарения. Нека отворим сърцата си отново и съберем заедно оставащата сума. Може да помогнете като си купите стикер.
Стикери се продават в Детски градини и училища, Община Кюстендил, Кметства по селата, Туристически информационен център, Кино, Галерия, Читалища, Килийно училище с цена 3 лв. Стикери ще се продават и на Площада в деня на събитието. Тони Костов е на 20 години от Кюстендил. Слънчево момче с огромен талант, борещо се с остра лимфобластна левкемия, поради което е необходима костно – мозъчна трансплантация.

Дарителска сметка
IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01
BIC SOMBBGSF
Общинска Банка
титуляр: Тони Тончев Костов
Pay Pal: anatoli.kostov@gmail.com
Благодарим Ви от сърце!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене