Линч за садиста от Разлог!!!

Над 12 000 българи искат ефективна присъда за изверг, отсякъл лапите на коте, което издъхнало от раните си, видя Lupa.bg. В момента тече петиция, която настоява Петър Гешев от разложкото с. Годлево да върви в затвора. От профила на касапина става ясно, че е завършил ЮЗУ „Неофит Рилски” в Благоевград.

Ето го пълния текст на петицията, събрала до момента над 12 000 подписа:
Петър Гешев е направил видео клип как отсича лапичката на коте, което в последствие умира в ужасни мъки. Гледайки видеото ясно си личи, че той не е целял да отсече само лапата му, а това е опит за обезглавяване на животинчето!

За подобно деяние няма оправдателна причина! Това е садистично деяние на потенциален престъпник! Какво би го спряло да посегне и на човек? Ами единствено страхът от законовите последствия! За това всички подписали петицията настояваме за ефективна присъда на лицето Петър Гешев!

Нека всеки, който осъжда това деяние и смята, че индивиди, извършили подобни издевателства над животни, следва да си понесат справедливо наказание, включващо затвор и сериозна парична санкция, да подкрепят петицията!
Петър е задържан и срещу него е образувано досъдебно производство, съобщават от неправителствената организация „DOG help – BG“, която публикува кадрите с призив към хората да се спре насилието над животни.

Линк към петицията:
https://www.peticiq.com/peticiq_za_efektivna_prisada_za_petar_geshev_otnel_jivota_na_kotka_s_bradva?a=2

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене