Парталуши – няма да ви мине номера!

» ЩЕ СТИГНЕ ЛИ КРАДЕНОТО НА ДОНЧО ТЪПОТО ДА ПЛАЩА НА ВЕСТНИК ЧУМА, ЗА ДА ГО РЕАБИЛИТИРА!

» ЕДИН ЛУД МАНИАК РАЗИГРАВА ЦЯЛ БЛАГОЕВГРАД И СЕИРА ЩЕ ГО ПЛАТЯТ ХОРАТА!

Щом напишеш критична статия за Дончо Тъпото от Благоевград, и неговата банда парталуши, които вече са следствени и ще лежат за съучастие в престъпления, вестник „Чума“ и сайтовете на Дончо Тъпото започват яростно да плюят, да леят помия, за да спасят един жалък политик от самоизяждане. Е, не им мина схемата, нито номера.

Питали главния редактор на вестник „Чума“, защо пишете лъжа и клевети по адрес на хора, обявени от Дончо Тъпото за негови врагове, те отговарят – ами донесе 2000 лева и не можем да му откажем. Значи какво излиза – вестник „Чума“ е в криза, нямат пари да се самоиздържат, шефките си искат по три бона заплати и ще въртят сеира на този, който си плаща, в случая – Дончо Тъпото.

Всички останали в журналистическата гилдия ги е страх да пръднат, гледат да се имат с всички, и от местната власт пари да вземат, и ако могат с Дончо Тъпото да се имат, за да не ги пише във вестника и всичко да е супер. Да, ама не е супер… Защото от цялата тази сеирщина, от целия този сеир, пати град Благоевград. И виновни са такива образи като Дончо Тъпото, които използваха позициите с и в местната власт, за да въртят имотни далавери, строителни машинации и да правят луди пари.

Сега със същите тези пари от машинации и далавери, Дончо плаща на вестник „Чума“ да мачка тези, които искат той да понесе отговорността си. И какво очаква – да го търпим ли? Няма да стане. Топ Преса тръгва на война. Безпощадна война за истинската медийна следа в Югозападна България. Зад каузата ни ще застане новият – стар безплатен вестник на град Благоевград, „Благоевградска Вест“, който при тази медийна среда вече има амбицията да измете боклука, който се нарои из социалните мрежи….

Следва продължение….
– Очаквайте мръсния бизнес с проститутки в Благоевград!
– С кого ме запозна бившия шеф на ДАНС Ване Кадев и защо?
– Тъпото бил ли е по София и с кого е говорил там?
Само в Топ Преса!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене