Вежди Рашидов: Парите са нервни, мирише на барут, ще има взрив

Вежди

„Доган е собственик на държавата. Делян Пеевски е изпълнителен директор, Цветан Василев е банкерът на държавата“, каза пред bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов. „Въздухът мирише на барут и скоро ще има взрив. Чуждите пари са много нервни. Всичко е въпрос на пари“, смята Рашидов.

„Всички показни убийства в България имат политико-финансови интереси. Докато Доган продължава да е собственик на държавата, ще се леят лой и кръв по улиците. Това трябва да се знае“, смята Рашидов. Според него, „Доган седи горе в Сараите, пие си уискито и му идват полицейски сценарии от рода на опита за убийство на Пеевски“. 

„Държавата е фалирала. Ако ГЕРБ реши да застане редом до ДПС политически, ще изгуби. Вие ще разберете първо по мен, ако това стане. Ще ми видите гърба, ще си тръгна“, отсече Рашидов.

„Няма хляб в тази партия. Българските турци са добри и трудолюбиви хора. И не им е мястото в партията на Доган. Той не може да им е собственик. Мястото им е в целия политически спектър, да гласуват за когото си искат“, уточни Рашидов. По думите му и той не е собственост на Доган да му казва какво да прави и как да се развива. Аз ще се развивам така, както си искам, според желанията ми, на база възможностите и таланта ми, отсече още Рашидов. 

www.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене