Идват избори – хайде, политици, събуждайте се от зимен сън!

Мандатът на местната власт отминава, след по-малко от два месеца предстоят съдбоносни за държавата избори за европейски парламент. Тригодишният зимен сън за някои местни политици свърши. Тази публикацията нека им действа като печатен будилник, с които да се събудят от летаргията, да търсят начин как пак да спечелят доверието на избирателите. Как ще обяснявате обаче, че сте спали три години, без никаква дейност, особено тези в Гоце Делчев, които не сте на власт, вие си знаете. Помнете само едно.

Не ни имайте за глупаци! Българският народ вече не се връзва нито на роднински схеми, нито на евтини лъжи и подхвърлени петдесет лева. Нещо повече – повечето типично по български се изтарикатихме, дават ни по петдесет лева да гласуваме за еди кой си, но ние ги вземаме и си гласуваме за който си искаме.

Нека се чувстват и притеснени бизнесмените с корпоративния вот. Работниците ви не са роби, стока, с която да търгувате, вече има алтернативи за работа извън България, няма кой да ви се върже. Лъгали сте прекалено много българския народ и мисля, че е време за свястна политика, нова и чиста…. По-добре, ако досега сте били във властта, напуснете я и дайте път на млади и можещи хора. Убеден съм, че на тези избори претенциите и очакванията на избирателите ще са сериозни, не съм убеден, че ще можете да ги защитите, уважаеми политици…

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене