НЕЩО, ЗА КОЕТО ТОП ПРЕСА ПИШЕ ОТ ГОДИНИ! Пр*ститутките в Благоевград са повече от свестните момичета

ХОТЕЛ РИО И БИВШИЯТ БАЛИ – ТОП ДЕСТИНАЦИЯ ЗА ПЛАТЕНА ЛЮБОВ?

Къде гледат благоевградските мъже? Къде са дъщерите ви? Това ли е реалността? Хотели, замесени в предлагането на платена любов..

Смущаващо тревожна тенденция се заформя в Благоевград. На любопитни факти се натъкна репортер по време на проверка на сайтове, в които се предлага работа, заради ежедневните вопли от липсата и в Благоевград.

Оказа се обаче, че обяви за работа има, работници се търсят, но няма кой да ги отвори и прегледа, дори само от любопитство. Не така стоят нещата със сайтовете за компаньонки или жени, които предлагат ласки срещу заплащане. Тук се натъкнахме на изключително висока активност от страна на потребителите. Изумителни са цифрите, отчитащи посещаемостта на почти всяка обява за платена любов, гарнирана с голи и полуголи момичета, с вулгарен речник, използван при описание на услугите, които предлагат. Под такива обяви виждаме десетки хиляди гледания.

ОПАСНО! ПОТРЕСАВАЩА СТАТИСТИКА В БЛАГОЕВГРАД: ОБЯВИТЕ ЗА КОМПАНЬОНКИ ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО-ПОСЕЩАВАНИ ОТ ТЕЗИ ЗА ТЪРСЕНЕ НА РАБОТА!

Има рекордьорки, изложили на показ интимните си части, които са предизвикали интереса на над 100 000 потребители, при това обявите са само за компаньонки в Благоевград. В сравнение с обявите за работа, които са посетени от 3 до 1000 души максимум, разликата в цифри е шокираща. А всеки втори в областния център се оплаква, че работа няма. Видно е, че работа се предлага, но е видно също така, че част от благоевградчани я търсят на неподходящото място.

В тези „мръсни сайтове“ прави впечатление, че повсеместната криза май е нанесла удар и върху жриците на платена любов. Броят на труженичките се е увеличил, за сметка на цената на услугата. Търсачките на лесна прехрана, продавайки тялото си, са обявили цени от 40 до 100 лева.
Миналата година пак правихме такъв обзор и тогава нямаше компаньонка, която да се продава под 100 лева. Задълбочава се и страшната тенденция-млади момичета, студентки и преминаващи да предлагат платена любов, използвайки местни хотели. В обява на „палавница“ четем, че тя очаква клиентите си в семейния хотел „Кремен“ в ж. к Еленово, друга път се обозначава от хотел „Ертанком“. Въпросът е?! Дали собствениците на тези хотели знаят, че са приютили, девойки, които развиват този бизнес под покрива им и ако е така, къде е полицията?! У нас този бизнес все още не е законен. Обезпокоително е разюзданото поведение на момичета, които едва дочакали 18-годишнината си, качили голите си снимки в сайтовете за компаньонки.

И тук е въпросът: РОДИТЕЛИ, ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ПРАВЯТ ВАШИТЕ ДЪЩЕРИ?

Дали имате контрол над тях? Знаете ли в кой хотел ходят и с кого? Отговорите оставяме на вас! Изключително лесно може да проверите и в самите сайтове дали няма да познаете някого. В тях достъп има всеки, дори вашето невръстно дете. Достатъчно е да „кликне“, че има навършени 18 години и е вътре, сред морето от разгонени и разголени „каки“. До това доведе позволеният достъп до всякакъв вид сайтове – без цензура, без заплащане, с реална заплаха за децата ви. Непрекъснато се водят кампании за борбата с киберпрестъпленията, налагат се смешни глоби за разпространение на порно и вулгарни текстове и снимки. Един клик е достатъчен.

И дори в домашни условия да сте спрели или ограничили достъпа до еротичните канали, това не означава, че сте ограничили детето си до тях. То сърфира е в Интернет, там, между обявите за работа, за продажби, за детски стоки…и голи жени с цинични обяви. И докато няма реални наказания и ограничения, глоби и задържани за нелегално предлагане на платени услуги, тези вулгарни снимки, нецензурни и цветущи обяснения за предлаганите услуги, ще продължат да бъдат там, достъпни за всички.

Силвия Стоянова

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене