Кмета на Господинци Ахмед Ходжов се погрижи за 4-те малки кученца майката на които бе отровена от местен злосторник

Кмета на Господинци Ахмед Ходжов се погрижи за 4-те малки кученца майката на които бе отровена от местен злосторник, на двете намери осиновители, а другите две ги взе да ги отгледа той самия

Има и добри хора. Един от тези хора е кмета на гоцеделчевското село Господинци. Преди седмица от негово име и по негов сигнал  разказахме за жестокостта с която в селото бе отровена по- най жесток начин с хляб премесен с отрова майката на четири малки кученца.

Какъв е развоя след грозното деяние. За четирите кученца се грижат вече добри хора. Самият кмет на Господинци осинови две от тях и намери осиновители  на другите две. Благородна и човешка постъпка достойна за адмирации.

За жалост злосторникът който отрови майката на четирите кученца които повече от 24 часа със жален вой чакаха майка им да се върне и да ги нахрани, все още не е открит. А дали и някой го е търсил след подадената от кмета Ходжов тревога е друг въпрос. Но селото е малко и вече има съмнения кой е извършителя. „Никакво наказание няма да е толкова справедливо за този човек освен Божието“ споделя Ахмед Ходжов доволен че е намерил хора които да се грижат за двете малки кученца, а за другите две е поел лично той грижите за оцеляването им, който пръв и с болка преди седмица съобщи за отровената майка на четири малки кученца, които чакаха с надежда 24 часа тя да се върне да ги нахрани.

„Не знам кой си легна и стана тази сутрин доволен от „героизма“, който е извършил, не знам кой е човека от селото, който живее с мисълта, че е в силата и правото да отнема живот. Не знам кой посегна към храната свещена за нас хората и животните с мисълта, че в нея може да слага отрова и с лека ръка да хвърля на беззащитни животни. Кой болен мозък мисли, че животните не са живи същества и не изпитват болка. Какъв човек може да бъдеш, ако знаеш че едно беззащитно животно се грижи за още четири малки и ти си решил да го „нахраниш“ с отрова – ИЗРОД.

„бе първата реакция на добрият ЧОВЕК Ахмед Ходжов след като на сутринта  намери отровена майката на малките кученца.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене