Петричка звезда, хит в нета: Не съм проститутка, а свободен съвременен човек

Най-популярната българка в социалните мрежи Васи Стоянова изчезна от инстаграм. Тя стана жертва на хакерска атака. Едрогърдата моделка събра над един милион последователи за шест месеца. Васи задмина като на шега Григор Димитров и Николета Лозанова, които имат много по-малко виртуални поддръжници.

„Хакнаха профила ми – оплака се красавицата. – Един милион последователи не са никак малко. За съжаление има толкова много хейтъри. Много работа беше необходима, за да ги събера. От три дни се опитвам да си върна профила. От инстаграм ми казаха да имам търпение. Предупредиха ме да внимавам за фалшиви мейли.“

19-годишната хубавица от Петрич грабна аудиторията в социалните мрежи със своите провокативни снимки. Ежедневно тя постваше разголени фотоси на своето тяло. Дори сега, когато нейната основна платформа за реклама е блокирана, Васи продължава да бълва секси селфита във фейсбук.

Въпреки проблемите българката се похвали с ново предизвикателство. Тя стана модел на бикините на прочутия американски милионер и комарджия Дан Билзериан. Плейбоят е известен със своите прословути партита с полуголи манекенки.

„Много пъти ме е канил на неговите купони. Поддържаме личен контакт. Обмислям да отида на някое парти и да се запозная на живо с него“, сподели Васи.

Красавицата от няколко години живее в Германия. Там се запознава със своя настоящ приятел, който е руснак. Двамата са заедно от две години и половина.

В интервю Васи разкри как непрекъснато получава неприлични предложения от своите последователи. Най-сериозната оферта за секс към нея е била в размер на 500 000 долара.
„Отказах – категорична е Васи. – Канят ме на вечеря и искат от мен да бъда придружителка, но дори не отговарям на подобни покани.“

Сексбомбата е студентка и иска да бъде детска учителка. Нейното хоби с атрактивните снимки постепенно се превръща в основна работа. Тя отделяше по осем часа на ден, за да реализира палавите фотоси и видеа.

Вестник “ Топ Преса“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене