Местния печат

„Вяра“

Екскметът Атанас Янев продаде на безценица селската ливада, облажилият се Спас Михайлов я разпродава на печалба, парче от нея лапва бившият ОбС шеф Явор Тодоров

Бившият председател на Общинския съвет в Дупница Явор Тодоров, известен като доносник на Държавна сигурност с името агент Тони, е в процедура по закупуване на парцел от 1 дка – бившата общинска ливада на село Бистрица.

Корумпирани служители изядоха главата на шефа на ДАИ-Кюстендил, Милен Йорданов, назначиха дупничанина Васил Георгиев на поста

Дупничанинът Васил Георгиев е новият шеф на Регионална дирекция „Автомобилна администрация“-Кюстендил, след като приятелят на ексдепутата от ГЕРБ Валентин Микев, Милен Йорданов изхвърча от поста. Няма да има уволнения на служители в кюстендилския клон на ДАИ след назначаването на новия директор.

Бизнесменът Елен препуска с виенски файтон из Сапарева баня, призна: Возилото е луди пари, има само 3 такива в България

Бизнесменът Елен от Сапарева баня препуска с аристократичен файтон из улиците на курортната община. Младият мъж и атрактивното му возило моментално се превърнаха в атракция. Местните хора с любопитство оглеждаха красивия файтон. Елен сподели, че е закупил каляската специално от австрийската столица Виена, където бизнесът с файтони е особено сполучлив сред туристите, въпреки че обиколките не са евтини.

32-годишната Силва Петрова се самоубила със скок от 6-ия етаж в Благоевград заради психични проблеми, била отчаяна от липсата на работа и пари

32-годишната Силва Петрова с самоуби със скок от 6-ия етаж блока на ул. „Цар Иван Шишман“ №18 в Благоевград заради психични проблеми. Младата жена е имала три опита за самоубийство този месец. От няколко години била без работа и много страдала, че няма постоянни доходи. Последният й опит обаче се оказал фатален. Силва Петрова живеела в блоковете, които се намирали в близост до общежитията на Американския университет.

Разследваната от МВР полицайка Анна Витанова от Кюстендил с оферта за работа в чужбина, баща й почина внезапно от сърце 

Скандалната полицайка от Кюстендил, бивша Девойка Кюстендилска пролет, Анна Витанова е получила предложение за работа в чужбина. Името на дамата под пагон нашумя през юни по време на протестите в „Орландовци”, когато тя след дежурство публикува расистки постове на фейсбук страницата си. Анна написа „Да ни развържат ръцете“ и „Ако си хванал повечко тен… гориш“, по-късно статусите бяха изтрити заедно с профила й. Срещу красивата полицайка в момента тече разследване в МВР за расистки мнения.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене