И в Господинци тровят кучета , оставиха четири малки без майка им ,отровиха я докато търси храна за да нахрани малките си

Докато тези малки кучета през целия ден и нощ чакаха с надежда да се върне тяхната майка,някой от Господинци доволно тържествува, че е успял да я отрови.

Не знам кой си легна и стана тази сутрин доволен от „героизма“, който е извършил, не знам кой е човека от селото, който живее с мисълта, че е в силата и правото да отнема живот.

Не знам кой посегна към храната с мисълта, че в нея може да слага отрова и с лека ръка да хвърля на беззащитни животни.

Кой болен мозък мисли, че животните не са живи същества и не изпитват болка. Има ли този човек деца?

„Нали никой не ме е видял“ си е казал – може би, но не забравяй, че има висша сила, която вижда всичко.

Дали съдбата ще реши тези кученца да живеят – не знам, но знам, че съдбата няма да забрави “ героичната “ ти постъпка и не забравяй, че ще си платиш, дали ти или поколението ти, но вярвай че ще дойде време да си платиш.

Когато причиняваш болка не очаквай от съдбата радост. Срамувам се, че се срещам и живея с такива хора, който с действията и постъпките си петнят селото в което живеем, петнят човешкия род, който майката природа е дарила с разум, за да мислят и разсъждават какво трябва да правят. Вярвай си сега , че живота ти ще е по – лек. Какъв човек може да бъдеш, ако знаеш че едно беззащитно животно се грижи за още четири малки и ти си решил да го „нахраниш“ с отрова – ИЗРОД, изригна във фейсбук  кмета  на Господинци Ахмед Ходжов  подкрепен от много местни жители .

Ние от Топ преса също остро осъждаме  жестокостта към невинните животни с желание за установяване на извършителя и заслужено наказание .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене