Родният и край не я иска! Смятат я за „надута“, „самозабравена“ и „посредствена“ жена нея – хаджидимовското Марче!СНИМКИ И СКАНДАЛНО ВИДЕО!

Миче, ти верно ще се окажеш едно голямо политическо ЗЕРО!

„Не мога да си обясня, как така за толкова години в голямата политика, един ден не посети нито родния си град Хаджидимово, нито Гоце Делчев в който е израстнала? Досущ прилича на Росен Плевнелиев, който се срамуваше да признае че е родом от тук…Последствена работа.“ това е един от коментарите, свързани с обявената за водач на листата на ПП ГЕРБ за евровота Мария Габриел, бивша Неделчева родом от Хаджидимово. Истинска лавина от коментари се изписаха срещу нея в социалните ни групи, след като публикувахме коментарът на издателя на ПИК, Недялко Недялков свързан с настоящата еврокомисарка. ВИЖТЕ ТУК

„Чели сме за нейни иницативи провеждани по морето в Страндзжа, за защите на мановия мед. Преди време ние пчеларите имахме сериозн ипроблеми тук в неврокопско, защо не  дойде тук и да защити нас. Имахме нужда от подобна подкрепа, от такъв човек. Срамува ли се от родния край?“ пита във фейсбук страницата Топ Преса – свободен форум, Георги Попов местне производител на мед от региона. Както може да с еочаква хаджидимовалии са най – остри.“ Няколко пъти сме и писали ние от град Хаджидимово, искали сме да я ангажираме с местни проблеми, които касаят бъдещето на градчето ни. Нямали сме никакъв отговор, тази жена се държи надуто, самозабравил асеее..“ коментира под статията на Недялков, Бойка Иванова от град Хаджидимово. Най – обидното обаче си остава по наше мнение, казаното от Петър Воденов, който е написал в страницата на вестник Градът следното: „Как очакват от ПП ГЕРБ да гласува за Марето Неделчева, след като тя и на избори не се вясва да ни види поне. Ето, задава се поредния избор и тя няма да дойде на Хаджидимово в Гоцето, на ни види да ни пита как сме. Толкова години е в политиката, един ден не дойде. Как искате да гласуваме за нея?“. Подобно последствено поведение, от страна на госпожа Габриел наистина е укоримо и за порицание.  Редно е настина ръководството на ГЕРБ да се мамисли, изобщо нужна ли е тя в евро листата. Разбираме всичок, омъжи се жената в Брюксел, намправи си лоби, намушка се в средите, но редно ли е да здабравя от къде е тръгнала? Тя, ХАДЖИДИМОВСКАТА ПЕПЕЛЯШКА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене