ЗА ПРИМЕР! ЖЕНА ОТ БЛАГОЕВГРАД ОТСЛАБНА С 2 МЕТРА

С два метра отслабна 37-годишната Таня Коричкова от Благоевград!

Няма грешка в измервателната единица – точно 220 сантиметра губи упоритата жена от обиколката на тялото си, след като решава да се хване в ръце и да промени живота си.
Само за няколко месеца с правилно хранене и здрави тренировки в залата Таня успява да отслабне драстично – стопява цели 41 килограма. Но това не й е достатъчно и е амбицирана да свали още от теглото и да намали талията си. Близките на 37-годишната жена са впечатлени от успеха и я насърчават да продължи. Тя скромно признава, че е доволна от себе си и ще хвърля още повече усилия в тренировките.

Отслабването на Таня не е случайно – тя тренира при Стоян Терзийски. През декември миналата година мъжът разказа, че за две години е успял да отслабне с впечатляващите 130 килограма. През 2016 г. тежи цели 227 килограма, а към днешна дата е около 97 кг. Преди за 24 часа е изяждал около 5 кг храна, над 8000 калории и е давал около 30 лева за хранителни продукти всеки ден. Постижението му вдъхновява Таня, която също иска да промени визията си. И засега успява.

Коричкова с отслабналия със 130 кг Стоян

„Когато човек е устремен към целта, нищо не може да го спре! Таня е доказателството за това със свалени 41 кг и умопомрачителните 220 см в обиколки. Браво на нея!“, заявява Стоян за борбената си последователка. Той драстично намалява храната на Коричкова и я кара да тренира всеки ден.

„На пълните хора искам да кажа да спрат да се оправдават. Те намират оправдание за всичко – нямат пари, трябва да направят преди това нещо друго, така съм си добре. Дебелите хора, звучи грубо, но наистина е така, намират оправдание за всичко, казвам го от опит. Второ нещо, което искам да им кажа, е да имат повече вяра в себе си, защото те се приемат като нищожество, като второ качество човек, те го вярват това и живеят по този начин, а това не е така. Да осъзнаят, че животът е в техни ръце“, завърши насърчително Терзийски.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене