Светилото в българсската педиатрия д-р Иван Стаменов от Г. Делчев пред вестник Топ Преса – този петък

д-р стаменовЕДИН ОТ НАЙ- ДОБРИТЕ ПЕДИАТРИ В БЪЛГАРИЯ ДОКТОР ИВАН СТАМЕНОВ РОДЕН В ГРАД ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПРЕД ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД :

–        НАЙ- ПОЛЕЗНИТЕ СЪВЕТИ ЗА МЛАДИТЕ МАЙКИ

–        ЗА ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА

–        За ваканцията с децата

–        ЗА СТЕРИЛНИЯТ ПЕРИ4ОД НА НОВОРОДЕНИЕ

–        КАКВА ХРАНА ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТ ДЕЦАТА ПО ВРЕМЕ НА ВАКАЦИЯТА И ОЩЕ КУП ПОРЕДНИ СЪВЕТИ ОТ НЕВРОКОПСКОТО СВЕТИЛО ДОКТОР ИВАН СТАМЕНОВ ПРЕД ТОП ПРЕСА

Ако имате дете, почивката със сигурност ще се превърне, ако не в изпитание, то поне в приключение. Обикновено майките, когато стане дума за почивка, най-напред възкликват не: „Страхотно!”, а „Оф, как ще пътувам с малкия/ата!?”. Всяко нещо си има тактика, нали? Педиатъра-неонатолог д-р Иван Стаменов от АГ болница „Д-р Щерев“ говори за преживяването „С деца на път“. Така, че затегнете коланите и последвайте нашите съвети за укротяване на опърничави и всякакви други деца. Само в Топ Преса, ексклузивно този петък 13 юни 2014 година – доктор Иван Стаменов в едно от най – полезните и откровени си интервюта.

Д-р Стаменов е роден в Гоце Делчев с корени от кинтното село Делчево,  педиатър-неонатолог с над 20 годишен опит в консултирането и лечението на бебета и деца. Работил е към Детска клиника в ІІ Градска болница, като микропедиатър в ПСАГБАЛ „Св. София”, в Окръжна болница – Благоевград и др. Има завършен курс по абдоминална ехография в педиатрията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене