Хороскоп за 28 февруари

ОВЕН

Не прекарвайте деня в спорове и пререкания, каквато е нагласата на мнозина днес. Ще научите за непознати за вас служебни дела. Новините ще окажат положително влияние за вас и ще допринесат за личното ви успокоение и сигурност.

ТЕЛЕЦ

При вас промените набират скорост и четвъртък е своеобразна кулминация. Ще възобновите стара влиятелна връзка с хора, имащи големи възможности. В службата денят е положителен, имате шанс във финансови дела и за лични и делови контакти.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък ви носи късмет, но трябва сами да се ангажирате с осъществяването му, като бъдете активни в делата. Шансът ви е неоспорим по отношение на парични печалби и контакти с цел съдружна дейност. Ако направите опит за измама на близък човек, ще последват куп неприятности.

РАК

Днес родените под Рак се делят на две категории. Доста успешен ден за едните, който им предоставя нови възможности за реализация, докато другата част от вас са в затруднение. Всички обаче сте много самонадеяни и проявявате несъобразителност, което влече след себе си беди.

ЛЪВ

Мнозина от Лъв са във финансова офанзива днес и едва ли друго нещо ще задържи вниманието им. Ще имате късмет да осъществите стремежите си, но се налага да придобиете нова информация или знания в областта на финансите, която ви липсва.

ДЕВА

Девите са работливи хора, но само с работа не се живее. Днес вашият емоционален заряд е много висок и желанието за любовна взаимност е много голямо. Сега сте прями и открити, но не бива да забравяте, че хората по принцип са мнителни и държанието ви може да бъде изтълкувано превратно.

ВЕЗНИ

Днес много от Везни ги притеснява необходимостта от пари, но имате възможност да решите този проблем. Ще постигнете голям успех за делата и намеренията си чрез контактите, които ще проведете. Поради емоционална невъздържаност някои от вас могат да очакват известни неприятности в службата си.

СКОРПИОН

Четвъртък е добър ден за вас и носи успехи. Днес можете да задържите започната работа или да постигнете щастлив край на нещо, което ви е мъчило продължително време. Положително развитие ще имат планове, свързани с дома ви или финансите.

СТРЕЛЕЦ

Денят носи изразителни възможности за лична реализация у Стрелците, като в повечето случаи ще осъществите контактите си. Промяната ще обхване професионалното ви поприще и любовните отношения, като тя ще бъде бърза и дори неочаквана, докато при други ще се развие за по-продължителен срок.

КОЗИРОГ

Негативен е четвъртък за Козирозите. Става въпрос за вашето самочувствие и личното предразположение, което сега е повлияно от лични или семейни неприятности. Ще осъществите промяна, която не бива да ви плаши и да смятате, че ще последват нови неприятности. Тя ще доведе до вътрешно успокоение. Разчитайте на собствените си възможности.

ВОДОЛЕЙ

За вас четвъртък има значението на много личен ден, през който ще получите отговори на важни неща. Във връзка с професионалните ангажименти всичко е относително спокойно и поне днес няма да има изненади. Неприятностите за Водолеите се отнасят до човек, към когото сте били изключително лоялни. За някои настъпва нов период на обществени взаимоотношения.

РИБИ

Минимална е вероятността да не постигнете успехи в делата си и това е възможно само ако се заблудите в стремежите си, тръгвайки в посока на илюзорни реалности. Здравият разум няма да ви изневери и ще оползотворите деня. Ще се възобновят стари контакти, ще последва помощ и подкрепа от влиятелен човек. Ако е възможно, постарайте се да избегнете далечни пътувания. Ще настъпят неприятни професионални промени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене