ХОРОСКОП ЗА 4 МАРТ

зодии

ОВЕН
Във вторник проявата на деспотизъм и егоизъм е характерна за мнозина от Овен. Това е продиктувано от съмненията, че някой ви шпионира и очаквате да ви навреди. За някои денят предоставя възможности за парични печалби, както и за изгодни домашни придобивки. Сега е ден за промени в службата ви.

ТЕЛЕЦ
Трудна борба водят Телците, за да постигнат успехите, които ще ги задоволят. В паричните дела резултатите са положителни за срещи с партньори от бизнеса и за установяване на контакти с влиятелни хора или за начална реализация на надеждна идея. Постиженията ви са свързани с преодоляване на трудности.

БЛИЗНАЦИ
Днес Близнаците са доста изнервени. Работите им не вървят добре и сякаш нечия зла воля ги тласка към провал. В момента вашият делови живот е точно копие на обстановката в дома ви. Бъдете толерантни не само в дома, но и в службата. Събитията там са започнали да ви променят в положителна посока.

РАК
Вашите действия са точно разчетени във вторник и остава да ги приложите на практика. При някои от Рак негативен развой може да има в службата, а при бизнесмените днес са валидни променливи условия за дейността им. Положително ще протече денят ви при срещи и действия по въпроси, отнасящи се до сключване на договори.

ЛЪВ
От днес започва цикъл на професионално развитие с подчертани положителни характеристики. В службата настъпват бързи промени и вие очаквате с готовност по-нататъшното развитие на въпроса. Но бъдете нащрек, хората, от които зависят тези промени, зорко следят поведението ви и в момент на слабост ще ви атакуват.

ДЕВА
Добре е, че днес Девите са търпеливи и мнозина вярват, че това е пътят към успеха. Вторник е неудобен ден и издига пред вас прегради. Те имат по-голямо лично значение, отколкото да създават делови затруднения. Сега трябва да се съобразявате с невъзможностите, които ви препятстват, и да бъдете гъвкави.

ВЕЗНИ
Днес върху личното ви самочувствие и жизнения тонус влиянието е благоприятно, което ви прави слънчеви, а онези от вас, които са неразположени в момента, бързо ще започнат да се възстановяват. Успешен работен ден, една жена винаги е готова да ви помогне в труден момент. Неприятностите са свързани с дома ви.

СКОРПИОН
Във вторник Скорпионите са спокойни, излъчващи енергия и красота, които са еднакво застъпени във физически и душевен план. Днес ще се срещнете с нови хора и ще установите трайни приятелски отношения. Промените в приятелския кръг са валидни и за контакти от всякакъв вид – лични, делови, обществени.

СТРЕЛЕЦ
Не бива да унивате и да преживявате всички неприятни моменти по фатален начин. Една част от вас са непоклатими, като за по-емоционалните от Стрелец са налице любовни страдания, достигащи връх през деня. За стабилните между вас успехите продължават, но има професионални проблеми, които ще разрешите.

КОЗИРОГ
Днес у мнозина от Козирог е повишена чувствеността и не са далеч от идеята за извънбрачна връзка. Неочаквани промени в службата ви карат да поддържате състояние на бдителност, защото никой никому нищо не казва. Наближава време за качествен скок при вас, за който сега трябва да се подготвите. Проявете търпение!

ВОДОЛЕЙ
Във вторник вашият успех е гарантиран и нищо не ви спира да го завоювате. Но предпазливостта не е излишна, в службата няма да липсват приятни новини, които ще дадат нови възможности на някои, или ще бъде отправена покана за нова реализация. Действайте бързо и не пропускайте шансовете си.

РИБИ
Днес на служебно ниво са възможни някои противоречия и конфронтиране с колеги или началници, но те са свързани с работата в момента и нямат неприятни последствия. През останалото време ще имате подкрепа в дейността си и ще постигнете забележителен напредък. Днес ще извършите успешни пътувания.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене