ВИДЕО: Млада жена се заби в крайпътно дърво на пътя Гоце Делчев –Дъбница и едва не уби себе си и бебето си

Заради  разговор по –телефона или друго разсейване млада жена се заби в крайпътно дърво на пътя  Гоце Делчев –Дъбница и едва не уби себе си и  бебето си  

Лек автомобил Опел –Астра управляван от млада жена и с малко дете вътре в него  се заби в крайпътно дърво по пътя за  село Дъбница. Инцидента стана  днес около 10:30 часа сутринта и за щастие  и късмет и детето и жената са невредими въпреки ужасяващата  гледна на катастрофиралият автомобил.

Определено причината не е висока скорост защото  ако  скоростта беше висока катастрофата щеше да е с фатален край. Благодарение, че детето е било в детска седалка за автомобили е спасило живота му, коментират  полицейски служители.

Водачката също е невредима, тя е само с  охлузни рани на  едната ръка. И детето и жената са прегледани  в Спешен център Гоце Делчев  и са освободени .

Каква е причината  водачката с автомобила да  изскочи от пътя, да се завърти и да се  забие в крайпътното дърво, тепърва ще уточняват  полицейските служители и следователите които са поели случая .

Предположенията  са  разсейване на водачката по време на шофиране която е възможно  да е говорела по телефон или да е гледала към бебето  но със сигурност причината за нелепият инцидент не  е  превишена скорост, са първоначалните разсъждения на разследващите.   Все още не се знае от къде е водачката  на  лекият автомобил който е с кюстендилска регистрация. Със сигурност обаче жената от  региона и вероятно   не е сменила  още регистрацията на автомобилът  си който е закупила от кюстендилско. Говори се че жената зад волана е или от Гоце Делчев или от Мосомище, подробнисти които  също тепърва ще бъдат уточнявани от органите . Важното е че   и тя и детето са живи и здрави.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене