85 седмокласници се явиха на матурата по математика в Първо ОУ Св. Св. „Кирил и Методий „ в Гоце Делчев, спазени бяха отново всички мерки против заразата

85  седмокласници, днес  се явиха на матурата  по математика в Първо ОУ Св. Св. „Кирил и Методий“ в Гоце Делчев.

Толкова бе броят в елитното гоцеделчевско училище преди дни и на матурата по български език и литература , коментираха от училището . И при двете матури  седмокласниците се справиха отлично като бяха спазени стриктно и всички предпазни мерки против заразата от COVID-19. Медицинско лице  още на входа  и днес измерваше температурата на седмокласниците които задължително бяха с маски и спазваха според указанията дистанция от близо 2 метра .

„Благодаря за професионализма на квесторите от ПМГ „Яне Сандански“, Второ ОУ,,Гоце Делчев“, Трето ОУ „Братя Миладинови“, ОУ „Христо Ботев“, село Мосомище и ОУ „Иван Вазов“, село Буково, дежурили по време на двата изпита.

Благодаря и на колегите директори, направили инструктажа на квесторите“ бяха благодарностите които отправи към квесторите и директорите на училищата ,директора на Първо ОУ Св. Св.  „Кирил и Методий „в Гоце Делчев –Людмила  Дерменджиева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене