27 годишен мъж от Рибново падна от скелето на висока сграда в Русе и загина, остави 18 месечно бебе сираче и млада жена вдовица

Истинска трагедия преживяват от няколко дни жителите на гърменското село Рибново, семейството на починалия при трудова злополука в Русе, Али Киселов и младежите от селото.

Тъжната и ужасяваща вест за смъртта на 27 годишния буквално покоси местните жители които от няколко дни оплакват жестоката съдба на младия баща който оставя сираче, 18 месечното си дете и младата си съпруга.

Трагедията е станала на  01. 02. в Русе по време на строителна работа на обект на който е работела бригада от 7 човека всички от Рибново. 27 годишния Али по време на работа е паднал от строителното скеле и е починал на място, гласи съобщението на предствители на  Международния помашки институт, които поднасят  на семейството и близките на Aли Киселов своите сърдечни съболезнования. За починалият Али Киселов в селото разказват, че е един от най-достойните и свестни младежи. Бил е дългогодишен вратар на местния футболният отбор, изключително работлив, точен и коректен като човек, съпруг и любящ баща. Според съобщението се  очаква тялото на нелепо загиналия млад мъж да бъде транспортирано до Рибново на 05.02 2019 във вторник където ще бъде изложено за поклонение и погребение.

Международният помашки институт изразява съболезнования към близките и приятелите на покоиника. Към съболезнованията за нелепата смърт на Али Киселов,  към близките и жителите на Рибново се присъединява и екипа на Топ Преса.

Почивай в мир Али!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене