Хороскоп за 2 февруари

ОВЕН

Активността е вашият професионален шанс в събота. Денят е много добър и дава възможност за справяне с всякакъв вид задачи. За някои се очертава пътуване, свързано е с вашите бизнеспланове. Избягвайте конфликти, за да не си навредите.

ТЕЛЕЦ

Имате прекрасни условия за делова реализация. Събота за Телците е успешен ден, но сега трябва да изострите вниманието си по тези въпроси, които са свързани с пари. Вероятността да постигнете намеренията си е огромна.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни и преценявайте всичко, с което се ангажирате, само от реални позиции. Възможно е да се измамите във връзка с нещо от вашите дела и тази наивност може да доведе някои от вас до загуби както от финансов характер, така и от материален.

РАК

Има вероятност неочаквано да бъдете разочаровани от колеги, които очевидно се стремят да ви навредят. Но събота е много благоприятна за контакти с приятели. В кръга ви има хора с възможности, които ще ви помогнат в деловата ви реализация. Ще получите хубава информация в службата.

ЛЪВ

Това е един от хубавите дни за вас, въпреки че се очертават повече ангажименти. Имате добри възможности за финансова реализация, за протекции от влиятелни хора и за нови постижения на лично ниво. Добър съвет ще ви е от полза.

ДЕВА

Събота е ползотворен ден, но сполуката зависи от личната ви деятелност. Имате ярък шанс за парични придобивки. Необходима е бдителност на работното място или в сферата на бизнеса, с който сте ангажирани, защото започват промени. За някои се очертава реализация на лично ниво.

ВЕЗНИ

Везните са доста енергични, но за да постигнете успех в делата си, е необходимо да излезете от самоизолацията, която сте си наложили. Възможно е да не го осъзнавате и да се дразните от факта, че стоите настрани. При цялото ви напрежение е необходимо да се отърсите от неприятностите.

СКОРПИОН

Имате много хубав ден, той ще бъде изразителен в действията си. Много от вас ще проявят хитрост и достатъчна гъвкавост, за да постигнат намеренията си. Онези от вас, които са решили да действат по финансови въпроси, ще имат успех. Обърнете съществено внимание на контактите си.

СТРЕЛЕЦ

Събота е чудесен ден за пътуване и повечето ще имат за изпълнение делови задачи, свързани с командировка. Очертават се и парични придобивки. Денят е характерен с това, че бихте могли да придобиете благоразположението на вашите работодатели, които ще ви помогнат за реализация.

КОЗИРОГ

За Козирозите в събота изпъкват ядове от парично естество. Ще влезете в спор, който ще спечелите и така ще постигнете желаните придобивки. Хубаво е да намерите време за среща, защото имате шанс да осъществите съдружие с някого или взаимна работа, която е изгодна за вас. Приемете направеното предложение едва когато претеглите плюсовете и минусите.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте малко обезпокоени и това в повечето случаи се дължи на проявено непостоянство. Не се ангажирайте с подробности в деловата дейност, ще направите грешки по отношение на кардинални въпроси. Някои от вас трябва да проявят решителност на работното си място и да защитят позициите си. Получавате незаслужени забележки, не по ваша вина е забавянето в делата.

РИБИ

Напрегнат, но и благодатен ден за Рибите. Предстои ви много работа, но и хубави промени. Възможно е да се сблъскате с известни домашни неприятности, но те могат да се отстранят. Паричните придобивки са характерни за повечето Риби. Не канете гости днес в дома си, ще възникнат разногласия. Някои от вас ще се отправят на далечно пътуване с приятели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене