Хороскоп за 6 юни

зодии

ОВЕН
В петък Овните ще получат неочаквано пари. В професионално отношение обаче може да бъдете неприятно изненадани. Твърдата воля и вярата в себе си ще ви помогне да предотвратите трудностите. Възможно е някои от Овните да бъдат несправедливо обвинени, но с вярното си поведение ще излезете от комплицираната ситуация.

ТЕЛЕЦ
Днес вие сте енергични и в добро настроение, вероятно защото сте открили начините за справяне с някои проблеми. Ако са от финансов характер, не е изключено пътуване да ви донесе успех. На работното място едва ли ще се чувствате добре, тъй като се променят плановете ви и има нови изисквания към вас. 

БЛИЗНАЦИ
Много вероятно е обективни причини да променят намеренията на Близнаците за деня. За някои внезапно възниква пътуване, а други ще бъдат насочени от нечие ходатайство към непланирани за петък дела. Тази изненадваща за вас ситуация може да попречи на служебните ви задължения и дори да предизвика суматоха в работата ви. 

РАК
Много неприятен и дори критичен ден за повечето Раци. Но петък не е изцяло негативен, има напрежение и промени, които объркват деня ви. Не е изключено да ви се наложи повече мобилизация и бързи действия. Рязкото излизане от инерция е възможно да смути здравето ви. Cлужебният ден е добър и успешен. 

ЛЪВ
За Лъвовете приятен стимул в петък ще бъде неочакваното получаване на пари или добро известие. Възможно е да се зарадвате от професионалното устройване на ваш близък мъж, който е бил доскоро безработен. За мнозина обаче има неприятности от домашен характер, които сте склонни да прехвърляте и на работното място.

ДЕВА
Петък е неприятен и за Девите, особено за мъжете. Не е излючено съвсем неочаквано да ви връхлетят проблемите и да обърнат наопаки плановете ви за деня. Ще ви бъде трудно, но не бива да се огъвате пред неприятностите, още повече че се налага да действате прибързано и навременно. 

ВЕЗНИ
Петък е много емоционален ден за Везните. Вероятно причина е променената ситуация около вас. Важно е на работното място да не си позволявате емоции днес, защото ще се окажат добра предпоставка за груби грешки от ваша страна. Добро предложение или някакво събитие може да ви зарадва. Особено предпазливи да бъдат бизнесмените.

СКОРПИОН
В петък неочаквани събития могат да объркат и Скорпионите. Не се поддавайте на емоции, за да не изпаднете в глупаво положение. Имате реална възможност за успешен ден и справяне с финансов проблем, стига да спазвате предупрежденията. За повечето от вас неприятностите са извън професионалния живот.

СТРЕЛЕЦ
В петък при Стрелците в дома им не всичко е наред и причината са някои допуснати грешки от ваша страна. Но не е изключено днес да имате повод за радост. Вероятно ще посрещнете гости от чужбина или ще получите съобщение от близки, намиращи се извън страната. В тази връзка ще имате парични придобивки и делови срещи.

КОЗИРОГ
Петък ще донесе доста неприятности за Козирозите. Може да се каже, че работният ви ден ще премине почти в рамките на нормалното, но ще се намери повод от страна на началниците ви, за да ви бъде влошено настроението. Редно е да избягвате гневните реакции, защото ще утежните положението си.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите са психически затормозени днес и така, както мнозина са амбицирани за работа, може да се получи обратното действие. Вероятно през целия ден няма да успеете да се отървете от някои лоши мисли, но това е моментно за деня. Едновременно с това ще се случат хубави събития. Открояват се домът и вашите контакти.

РИБИ
Доста странно ще се чувстват Рибите в петък. Категорично не може да се каже дали това е добър или лош ден за вас. По-скоро е видно, че някакво объркване тежи над цялата ви делова и лична дейност. Тези обстоятелства изискват по-голямо внимание от ваша страна и избягване на противоречията в деловия ви живот.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене