ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ

зодии

ОВЕН
Вторник ще донесе добри успехи за Овните в деловия живот и ако сте решили да пътувате. Днес е най-удобно за разговори с влиятелни хора по лични проблеми. Исканията ви ще бъдат удовлетворени. Трудностите са свързани с финансите. Липсата на пари ще доведе до неприятности.

ТЕЛЕЦ
Телците не бива да се отпускат, тъй като все още е рано да се мисли за почивка. Хубаво е да се организирате и да насочите усилията си за разрешаване на някои парични въпроси. Добре изразена е професионалната реализация, която за някои означава нови придобивки и ангажименти.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците имат един твърде богат на възможности вторник. Очаква ви истински успех в службата. Ще започнат важни промени в службата ви, от които не е зле да се възползвате. Шансът е твърдо на ваша страна. Очертават се проблеми в любовта. Предстои ви приятно пътуване.

РАК
Много от Раците ще проявят голяма разсеяност днес. Бъдете убедени, че ще пропуснете важни неща, касаещи деловите ви възможности и финансовата сигурност. Налага се да бъдете съсредоточени и да действате пряко по задачите си. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени.

ЛЪВ
Във Вторник пред Лъвовете възникват проблеми, за които се налага бързо справяне. Това е възможно, ако започнете да работите върху тях веднага. Те са лични и ще ви пречат за пълноценна изява на работното място. В дома на мнозина се извършват промени, които ще са тягостни за вас.

ДЕВА
Вторник е успешен ден за Девите. Мнозина са изоставили всички лични и домашни проблеми и изцяло работят по осъществяване на намисленото в делови план. Вероятността да го постигнете се изразява в много висок процент. Въздържайте се от контакти със служители.

ВЕЗНИ
Ползотворен вторник за Везните. Успехите имат отношение към професионалната дейност и личния живот, но е хубаво все пак да действате съзнателно и изпълнително. Някои от вас са склонни да изоставят задълженията си и да насочат вниманието си изцяло към контактите.

СКОРПИОН
Мнозина от Скорпионите вече са започнали важни промени, добре е да поддържате досегашния баланс както в отношенията, така и по деловите задачи. Активността е трудна днес, тъй като ще възникнат редица препятствия на пътя ви. Неприятно ще бъде развитието на финансовите дела.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са затрупани от проблеми и за повечето от вас днес те се оказват трудно разрешими. В служебно отношение нещата не стоят така зле, както са склонни да ги приемат. Необходима е действеност. Положителните възможности са свързани с пътуване, което ще ви донесе придобивки.

КОЗИРОГ
Успешен е вторник, но много от Козирозите не са във форма на истинска активност. Днес е ден, изпълнен с контакти. Задействайте се за тях, можете да постигнете ново развитие в делата. Бизнесмените да наблюдават поведението на партньорите си, личи занемаряване на задълженията.

ВОДОЛЕЙ
Вторник е предопределен за постижения при Водолеите – не само в служебния ви живот, но и в личните контакти, бизнеса и евентуалните занимания по бъдещи ангажименти. Силно са изразени паричните възможности за мнозина, които имат отношение към взаимна работа и партньорства.

РИБИ
Прилежни и изпълнителни сте във вторник по всички делови задачи, които имате за изпълнение днес. Притесненията ви са свързани с някои домашни проблеми, от които най-силно изразен е финансовият. За повечето настъпват промени, имащи отношение към финансите ви.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене