Илиян Коцев – Генгста’ Мен: West Side завинаги и до гроб!

LicaOtIugozapada

Рапърът Gangsta Man от Петрич – Калифорния

GangstaMan-2

От кога се занимаваш с рап музика и има ли хора на които се възхищаваш в този стил?
-Първо казвам здравейте на читателите на Топ Преса. С музика се занимавам от около 5 години. Първата песен, която записах официално беше през 2010. По принцип на доста колеги казвам „евала” за труда и усилията, които хвърлят за да се осъществи един проект. Кефя се на Tupac, Notorious B.I.G…от по съвременните Juci J, Meek Mill, Wiz Khalifa, Tyga, и не на последно място Jay Z и много други.

От къде идва псевдонима Генгста’ Мен?
-Ами този псевдоним аз съм негов автор…харесва ми как звучи, а и пък се припознавам в него от време на време.

Бил ли си арестуван?
-Не….. не съм си имал проблеми със закона .Това се е случвало само като тийнейджъри.

Имаш ли татуировки, какви са?
-Имам…..видеото на последното ни парче започва с моя татус .То е надпис “5Rich California”…естествено, който ще се надгражда със с много интересни неща..

Защо според теб BG рап-а стана толкова безидеен? В текстовете не се казва нищо смислено, просто се редят някакви думи, за да има рима. Няма послание нито борба?
– Защото никой не се стреми да прави РАП. Всеки иска да е известен и прави музика за да е известен. Няма го рап-а от едно време, а най-лошото е че и няма да се върне. Няма послание към хората, защото в момента не се прави рап, а просто комерсиална музика.

Защо Петрич е българската California?
– Това е самата истина. Защото Петрич е град-държава, защото климата ни е такъв, защото преди демокрацията на входа на града е имало бариера и се е влизало в града само с разрешение… Защото е град на две граници. И имаме най-якия джойнт. И защото само преди дни и петричкия балкан беше ударен от тайфун. Къде в света има тайфуни ?… Само в Петрич и Калифорния USA.

Джойнта, помага ли за писането на текстове?
-Ха ха як въпрос ;)) Преди ми помагаше много…. сега е обратното забивам от божията билка.

West Side или East Coast?
– West Side завинаги и до гроб!

Подготвяш ли нещо ново за твоите фенове?
– Ами да работим постоянно. В момента подготвям самостоятелен проект. Бийта е на Хон Конг до няколко дни мисля да съм готов с аудиото. После снимаме видео към парчето и се надявам до месец, вече да е плъзнало по сайтовете за видеосподеляне.

Имаш няколко колаборации някои от които и с Чалияни.
– Да с Чалияни си имаме собствено звукозаписно студио, както и студио за заснемане на видеоклипове. Работим съвместно и от време на време си правим по някой самостоятелен проект. Почти всяка вечер сме в студиото и работим.

Прави ми впечатление, че във всяка твоя песен пееш за мерцедес?
– Ха,ха… ами това е от любов към марката.Член съм на клуба на Мерцедес, харесвам само Мерцедес, обичам всичко в него. Както има една приказка съществуват два вида автомобили Мерцедес и всички останали. Това да пея във всяка песен за Мерцедес ми е нещо, като подпис.

А какво всъщност си завършил като образование?
– Ха,ха… винаги ми става смешно когато ме питат какво съм завършил. В гимназията завърших хуманитарен профил… история и литература. След това записах в колеж. Бизнес администрация, която завърших само семестриално. След като ми хареса естествено студентския живот записах и Българска филология, Руска филология и за десерт педагогика. В момента завършвам журналистика магистърска степен и мисля официално да приключа с учението.

Имаш ли нещо като продуцент който да те спонсорира в музиката?
– Моя продуцент е моя джоб. Имал съм оферти за реклама, но за момента
нищо не ме устройва. Сам спонсорирам всичко. Изкарвам пари от участия и отново ги влагам в музика и те така. В България нещата са малко сложни.

Как се справяш с фенките по участята? Разкажи някоя интересна случка?
Ами аз си мисля мноо добрее… фенките са ми слабост. Случки имам много…
От интересни по интересни, но не е тук мястото да ги описвам.

 

 

GangstaMan

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене