СЕНЗАЦИОНЕН СКАНДАЛ В ОБС – БЛАГОЕВГРАД! Общински съветник в Благоевград разследван за търговия с кокаин!

МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ ИМА „МОРАЛЕН СТОЖЕР“ ИГРАЧ ОТ ЪНДЪРГРАУНДА С ТЛЪСТО ДОСИЕ В ГДБОП!

Тази статия никога няма да я прочетете в сайта на Пепа Аборта! Извинявайте уважаеми читатели на вестник Топ Преса – югозападният таблоид, но чрезвичайните ситуации, случили се в местния парламент на югозападната столица – Благоевград, изискват крайни мерки дори и в отразяването им. Разследване на наш екип журналисти е на път да разкрие нечуваната сензация, че в местният парламент на община Благоевград има общински съветник с досие в ГДБОП за разпространение на наркотици и по-главно на кокаин.

Това е абсолютен факт и сега работим, за да ви го докажем и да публикуваме въпросното досие. Скандалът се очертава да бъде повече от страшен и след като го разкрием, се надяваме от залата на ОбС въпросният местен „тарикат“ да бъде изведен с белезници. Последно време местният парламент е обект на злостни атаки, жертва е на тотален саботаж с цел да се осуети неговата спокойна работа в полза на хората.

У средностатистическия благоевградчанин наистина има усещането, че дейността на общинския съвет се атакува с хора с поведение на метреси и мутри, щото не им е угодено или гонят користни цели. Има и хипотеза за това че някои от общинските съветници умишлен осе държат като „Георги Димитров на Лайпциския процес“, за да направят публичен образ на политици, които да прикрие реалната им дейност на ъндърграунд играчи. Имаме сведение, че именно такива съветници са тези, които прикриват порочните си дейности. Засега само питаме: Имат ли общински съветници хотели, в които спят топ ченгета, които опъват чадър на порочната им дейност? Търгуват ли с женска плът местни парламентаристи? Кой е местният съветник, разследван за търговия и трафик на кокаин? Отговорите – съвсем скоро!

Тодор Тодоров

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене