Пребиха съдия в Югозапада! Свалял 19-г. момиче

Страшен бой се завихри снощи в дискотеката в центъра на Петрич пред очите на десетки посетители, това съобщиха за struma.com свидетели. Пострадал в боя е известен футболен съдия от южния град, който бил в заведението с приятели.

На дансинга съдията задирял млада девойка, която не откликвала на неговите набези. 19-годишното момичето се оплакало на приятел, с когото била в дискотеката и станало мелето.. Съдията е с посинени очи и аркада на веждата. Не е викана полиция, нито е подаден сигнал на 112, но цял Петрич днес говори за случилото се.

Няма депозирана жалба в местното полицейско управление, от където заявиха, че са чули за случая, но няма официален сигнал при тях засега. Затова спестяваме името на пострадалия футболен съдия, който явно „няма очи“ да депозира жалба и накрая може ние да излезем виновни за синините по лицето му и сцепената вежда.

Наши източници съобщиха, че изтрезнял съдията днес е ходил да иска прошка от момичето и неговите родители. Не е ясно и как охраната на популярното заведение е допуснала да се стигне до подобен инцидент.(struma.com)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене