Младият психолог Димитър Савов и Елена Шейтанова и тази година се посветиха на благотворителна инициатива

Младият психолог Димитър Савов и приятелката му Елена Шейтанова – учителка по музика и тази година се посветиха на уникалната си благотворителна инициатива – облечени като Дядо Коледа и Снежанка посетиха и зарадваха деца и възрастни от  над 100 семейства

За 4-та година младият психолог Димитър Савов който е управител на  „Кризисен център за деца и лица пострадали от насилие или друга форма на експлоатация „Ново  начало „ в Гоце Делчев, облече  дрехите на Дядо Коледа и проведе поредната си  лична благотворителна кампания .За каузата на Димитър Савов  за втора  поредна година облечена като Снежанка  се присъедини и неговата приятелка –Елена Шейтанова учителка по музика. Двамата посетиха 27 адреса в Гоце Делчев и  зарадваха с коледното си присъствие много деца и възрастни  от над 100 семейства .Ва всички които тази година поканиха в домовете си Дядо Коледа и Снежанка , Димитър Савов и чаровната му приятелка Елена Шейтанова  доставиха желаните подаръци . Освен на малчуганите атрактивната коледна двойка връчи и   подаръците и на много възрастни които също се радваха на присъствието им не по- малко от децата .

Целта на благотворителната кауза на  Димитър Савов и неговата  „Снежанка“ е със събраните  средства от  посещенията им  в домовете на поканилите ги  неврокопчани , да внесат в тях истинското коледно настроение  и да предоставят радост на децата си , да бъдат използвани за ремонти и подпомагане на потребителите в Кризисният център „Ново начало“  който управлява именно  Димитър Савов .

 „ Тази година  събрахме повече парички от миналата и се надявам да свършим повече работа с тях за  настанените в Кризисният център хора  пострадали от  насилие и други форми на  експлоатация. Този начин за благотворителност  ми харесва най- много защото  даваме всичко от себе си за да зарадваме малчуганите а и възрастните с атрактивното ни посещение и  поднасянето на подаръците им . Радостта и щастието което изпитваме в тези прекрасни моменти е взаимна и разбира се ще продължим  да го правим ако сме живи и здрави и през следващите години .  Общата сума която събрахме тази година е 855 лева .Радостното е  и ,че повече семейства се записаха и  посетихме тази година  които ни приеха в домовете си с истинска радост  и празнична емоция „сподели Димитър Савов.

Димитър Савов е завършил средното си образование в НПГ“Димитър Талев“ а висшето в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград където специалност – Юридическа психология.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене