Собственика комплекс „Боже име“ Иван Ежков дари събраните 780 лв. от кувертите на празнуващите 39 жени от Балдево на църквата в селото

39 жени от гърменското село Балдево, снощи си спретнаха незабравим купон в уникалният комплес „Боже име „ край селото им с който купон групата млади и по- възрастни жени от Балдево изпратиха святата Коледа и старата 2018 година .Всички с много наздравици и кръшни хора почти до сутринта си пожелаха Новата 2019 година за тях и семействата им да бъде по- щастлива и по- богата както в материален така и в духовен план . Както на всяко празненство и жените от Балдево си събраха по 20 лева за кувертите. Голямата изненада на вечерта обаче им поднесе самият собственик Иван Ежков който обяви че поема всичките разходи по банкета на жените от Балдево, а събраната сума за кувертите която бе в размер на 780 лева дарява за църквата Свети Димитър в Балдево .

„След като премина голямата изненада от поредният жест на Иван Ежков с която той ни сюрпризира всички му благодарихме и му пожелахме много здраве, защото всичко друго когато е здрав човек се постига с времето. Пожехме още на Иван ,с прекрасната му съпруга Таня, да продължават да зареждат дните ни с радост от всичко което постигат с много труд с което освен ,че направиха селото ни известно като отлична туристическа дестинация то е целогодишно посещавано от много хора от страната и чужбина . Дано има повече такива хора. Весела здрава , благодатна и успешна Нова година както за жителите на Балдево така и за хората с големи сърца като семейство Ежкови“ сподели кмета на Балдево, Илиана Гюрнева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене