Бутиков Хотел Campanella 3*, Банско ви посреща с добро вино и храна, с уют, дискретност и комфорт

Бутиков Хотел Campanella 3*, Банско ви посреща с добро вино и храна, с уют, дискретност, комфорт, за да ви спаси от умората, напрежението, еднообразието и да ви изпрати усмихнати и щастливи.

Хотелът се намира в стария град, в непосредствена близост до Църквата „Света Троица“, на метри от атрактивната улица Пирин, водеща началото си от самия площад, до Национален Парк Пирин и на 15 минути пеш до първа станция на кабинковия лифт.

Бутиков хотел Campanella 3*, Банско е отворен през всички сезони в годината.

Бутиков Хотел Campanella 3*, Банско ви посреща с добро вино и храна, с уют, дискретност и комфорт

[Бутиков Хотел Campanella]

Стаите

Campanella разполага със 20 стилно обзаведени и уютни стаи и апартаменти, с панорамна гледка към красивите планини Пирин, Рила и Родопи.

За удобството на гостите на хотела, стаите са оборудвани с безплатен WiFi, мини бар, ТV, DVD и телевизионни канали, детски филми, висок стол за хранене на дете, бебешки креватчета/кошарки, сейф, сешоар, ютия, кафе и чай, кана за кафе и чай, безплатни тоалетни принадлежности (БИО продукти-паста и четка за зъби, шампоан, балсам за коса, сапун, душ гел, бръсначка, шивашки принадлежности, гъбичка за почистване на обувки, обувалка, шапка за баня), чехли, хавлиени кърпи, халати.

Някои от изброените удобствата се предлагат в зависимост от категорията на стаите.

Бутиков Хотел Campanella 3*, Банско ви посреща с добро вино и храна, с уют, дискретност и комфорт

[Бутиков Хотел Campanella]

Ресторантът 

В ресторанта на бутиков хотел Campanella 3*, ще усетите романтичната и очарователна атмосфера, която ви „приканва“ да опитате от разнообразните вкусотии, приготвени по авторски рецепти, със специалното съдействие на Верига Ресторанти „Щастливеца“. Био продуктите се доставят от местни фермери и производители, както и от бутикови колбасарници, храната е винаги свежа, с ясен произход и високо качество. Сезонните плодове и зеленчуци са в изобилие.

Интериорът препраща към смесица от модерния стил и към автентичните къщи в Банско – дървения таван, каменната стена и камината създават усещане за домашен уют и топлина.

Услуги

• Безжична интернет връзка
• 24- часова Рецепция
• Пране и химическо чистене
• Съхранение на багаж
• Паркинг- открит
• Сейфове за депозиране на ценности
• Масажи
• Велосипеди под наем
• Ски оборудване
• Безплатен шатъл до ски пистите

СПА

Какво по-прекрасно усещане след един ски ден в планината, да се отпуснете в нашата финландска сауна или да се отдадете на заслужен релаксиращ масаж!!

Събития и тийм билдинги

Макар и без конферентна зала на този етап (предстои изграждане на малка зала), персоналът ни може да организира за вас най-префектното събитие- с изискана храна в уютния ни ресторант, музика според събитието, занимания за сплотяване на екипа, възможност за единично и двойно настаняване.

Допълнителни услуги

• Трансфер от и до летище София и Пловдив, Бургас и Варна.
• Предлагаме на своите гости информация за разнообразни маршрути, разходки и обиколки из горите на Банско и района. Някои от тях са следните:
Посещение на Байкушева мура и Бъндеришка поляна, Разходка из Стария град, Посещение на исторически забележителности, Посещение на Белица-парк Танцуващи мечки
• Можем да организираме за Вас- уроци по ски и сноуборд, разходка с уникалния влак Теснолинейка до най- високата гара в България- Аврамови колиби, пейнт- бол, езда в конна база, риболов и лов, стрелба,
• Резервации на самолетни билети, както и да резервирате хотели , трансфери и рент а кар в различни дестинации.

Бутиков Хотел Campanella 3*, Банско ви посреща с добро вино и храна, с уют, дискретност и комфорт

[Бутиков Хотел Campanella]

Нашата история

Идеята да създадем семеен бутиков хотел Campanella 3*, съчетаващ изискана визия и специално топло отношение от служителите, се зароди от любовта ни към планинския туризъм и желанието ни да предадем това усещане на хората. Влюбихме се от пръв поглед в природата и знаехме, че и принадлежим.

Намерихме идеалното място, в сърцето на Банско и още с първата крачка на прага забелязахме висящата цигулка над камината. Напомни на италианското музикално произведение на Паганини – La Campanella и ето, че избрахме името – красиво и звучно като мелодията. Но не всичко вървеше по ноти. Знаехме, че пътят няма да е лек, но вътрешното ни желание и амбиция надделяха и ни помогнаха да осигурим на нашите гости уютна атмосфера с красив интериор и подбрани качествени еко продукти за ресторанта.

Контакти

Адрес: България, Банско, ул.Отец Паисий 3
Рецепция: +359 877 141 888/ Маркетинг: +359 877 824 888

Email:
reservation@campanellahotel.com

marketing@campanellahotel.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене