Вълнуваща театрална постановка представиха в Трето ОУв последния учебен ден преди коледната ваканция

В последния  учебен ден преди коледната ваканция, артистите на Трето ОУ „Братя Миладинови“ изненадаха малките си приятели от първите и вторите класове с театрална постановка, която бе подготвена под ръководството на учителите  Костадинова и Икономова.
Актьорите от трети клас представиха сценката „Мамо“. Водещите привлякоха вниманието на малките зрители и техните учители и към пиесата „Откраднатата опашка“, представена от ученици от пети клас. Маскираните приказни герои бяха посрещнати с овации и бурни аплодисменти . С артистичното си изпълнение героите успяха да завладеят изцяло вниманието на публиката.
Накрая всички се разделиха с обещанието за нови срещи.

Отново в последния учебен ден преди коледната ваканция за поредна година директора на школото Марияна Халачева изненада всички ученици от Трето ОУ, както и своите колеги, с подаръци.
Директор Халачева и нейната заместничка  г-жа Мурджева  пожелаха на всяко дете по отделно  весела ваканция и щастливи празнични дни, и им подариха по сладък подарък.
Този мил жест се е превърнал в традиция за Трето ОУ през годините..
В края на учебните занятия, Марияна Халачева изненада и всички учители и служители в училището .
На организираната празнична среща , всички работещи в училището се почерпиха с вкусната погача с късмети  и с ладос прочетоха своите пожелания.
Доволни от отлично свършената работа през изминаващата 2018-та година, учителите и служителите в Трето ОУ си пожелаха здраве и още по-високи успехи през Новата 2019-та година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене