Нови търгове за отдаване под наем на всички помещения в спортната зала Арена Неврокоп

Нови търгова с по- ниски цени провежда Община Гоце Делчев в търсене на наематели  за ресторанта , бара и част от фоайето на спортната зала „Арена Неврокоп“ , наемателите на фитнес залата също се отказват от наемните си отношения

Поредни търгове, на  значително по- ниски цени с 5 годишен срок  ще бъдат проведени в община Гоце Делчев за отдаване под наем на помещения в търговската част на спортната зала „Арена Неврокоп“ в града ,решиха на последната за 2018 година  общинска сесия съветниците Това ще е пореден опит от серията такива които се проведоха в последните две години за намиране на наематели на ресторанта, бара и част от фоайето в сградата.

„Проведохме няколко процедури, но не се стигна до наемане. На последния търг намерихме наематели само на фитнеса но миналия месец е получено предизвестие за прекратяване на договора за наем за него. Предложението ни е да направим нови публични търгове с явно наддаване за отдаване под наем на трите обекта за срок от 5 години“, заяви на сесията Благомил Томов  директор на дирекция „Общинска собственост“.

Той допълни, че предложението е началните тръжни цени да са по-ниски от предложените на предишните търгове , а именно 650 лева месечно без ДДС  за ресторанта който е 120 кв.м., а за бара и частта от фоайето месечният наем да е  минимум 350 лева . Най висока  ,въпреки намалението  остава месечният наем за фитнес залата – 800 лева.

Очаква се  скоро община Гоце Делчев да обяви официално  търговете за отдаване под наем на  ресторанта, бара, частта от фоайето и фитнес залата  в спортната зала „ Арена Неврокоп“ .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене