Ужас в Петричко! Майка издирва 13-г. си дъщеря

13-годишно момиче от Петрич бе обявено за издирване вчера по искане на майка ѝ. Ученичката в местно училище не се прибрала до късно през нощта вчера и майка и веднага информирала местното полицейско управление с искане дъщеря и да бъде обявена за издирване.

Двете се скарали и момичето без съгласието на майка си, напуснало дома. Не се прибрала през нощта и майка ѝ веднага разтревожена вдигнала полицията на крак. Часове по-късно „бегълката“ се прибрала у дома. Според източници на Struma.com! майката е добре позната на органите на реда, тъй като вече поне 3 пъти е обявявала дъщеря си за издирване. Щом малолетното момиче закъснее, жената тича в полицията.

Много често в Петрич обявяват непълнолетни и малолетни за издирване. Миналата седмица друга майка поиска дъщеря ѝ да бъде обявена за издирване, но се оказа, че малолетното момиче е при любимия си, с намерение да се женят. Не такъв обаче е случаят с 13-годишната от вчера, която разказвала, че майка ѝ не ѝ позволява да „си кара спокойно тинейджърските години“ и непрекъснато ѝ създавала проблеми.

П. Кирилов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене