3D скенер – последно поколение, улеснява работата на стоматолозите и предпазва от лекарски грешки пациентите в Гоце Делчев и региона

“Не предполагах, че в малък град като Гоце Делчев разполагате с 3D скенер, бях приятно изненадан” – така д-р Пламен Бързашки започна професионалната си среща с едни от най-добрите стоматолози от града и региона. За възможностите на дигиталната рентгенография при диагностицирането и лечението на различни случаи, за съвременните дентални практики в противовес на старата догма, че на добрия зъболекар рентген не му трябва, за рисковете както за лекаря, както и за пациента, ако си позволи да лекува без панорамна снимка при първичен преглед, за митовете за облъчване при рентгенографии и за ред още теоретични и практични неща в съвременната дентална медицина, имаха възможност да коментират присъстващите, и да научат новостите в своята област.

Известният стоматолог д-р Пламен Бързашки беше в град Гоце Делчев по покана на рентгеновия специалист Нина Витанова – Георгиева, която оборудва кабинета си с 3D скенер, последно поколение, който улеснява изключително работата на всеки стоматолог и предпазва от лекарски грешки пациентите.

“За мен беше чест да споделя опит с колегите от Гоце Делчев и региона. Впечатлен съм от професионализма на денталните лекари присъствали на курса” – каза д-р Пламен Бързашки след приключване на обучението.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене