Овощна градина с 20 плодни дръвчета подариха за 10-я рожден ден на потребителите на Центъра за социални услуги в Марчево ,общинари децата от училището в Дъбница и ръководството на Центъра

10 –ти рожден ден днес празнува Центъра за социални услуги в гърменското село Марчево . Традиционно  гости на празника на потребителите бяха общински служители от ОБА Гърмен начело с кмета Минка Капитанова  и добрите приятели на потребителите на Центъра – ученици от училището в с. Дъбница , водени от директорът им Илия Цацев .

Тази година подаръкът за юбилейният рожден ден на центъра бе подарената на потребителите овощна градина от   20 плодни дръвчета , ябълки, круши, череши и др. които посадиха и оформиха хубавата овощна градина  общинските служители , децата от училището в Дъбница и ръководството на центъра .

Рожденият ден на Центъра за социални  услуги в Марчево  днес не мина без почерпка и разбира се имаше и музикална програма.

Кмета на община Гърмен Минка Капитанова която се радва от години на любовта на  потребителите на Центъра  ги поздрави  сърдечно за празника . Да бъдат все така грижовни и да се грижат със сърце и душа за болните млади и по- възрастни хора , пожела и на персонала и ръководството  Капитанова .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене