Опозицията в Благоевград – няколко човека уморени протестират – няма шанс за тях, по-добре да емигрират!

МЕЧТАТА МИ Е, АКО ВЛЯЗА В ПОЛИТИКАТА, ДА ИМАМ ОПОЗИЦИОНЕРИ КАТО КАЛОЯН БОЯДЖИЯТА, ЗЛАТКА МУЛАТКАТА И БЛАГОЕВГРАДСКИЯ БАЙ ДОНЧО!

 

Къде се беше чуло и видяло, на обявен протест медиите да са повече от протестиращите? Къде се беше чуло и видяло в областен град да парадираш със сто и петдесет преференциални гласа, да имаш самочувствие че с тях си влязъл в общинския съвет. Къде се беше чуло и видяло, лидер на ДСБ в областната столица, да казва „Костов не е крал“, къде се беше чуло и видяло сестрата на Русата и Черната Златка, а именно благоевградската Златка Мулатка да се прави на истински политик. Къде се беше чуло и видяло?

Това което описах до сега с риторични въпроси, е само малък щрих от лицето на благоевградската политика, по конкретно в опозиционната и част. Събрали са се хора, нито с политическо минало, нито с политическо бъдеще, да се правят на политици и на гърба на местната власт и аргументираното народно недоволство да градят користни схеми и стратегии, да свалят Камбитов и да заемат стола му. За толкова евтини ли ни имате, уважаеми Калоянчо Бояджията и Златка Мулатка? Не ви ли писна да чувате от тук от там репликата „зад вас сме“ и като се обърнете да няма никой. Зад отчаяните ви опозиционни действия и фейсбук изцепки, прозира като през мокро бельо, манията ви за власт и реваншизъм, за отмъщение щото не ви признават… Не разбрахте ли че не ставате за тая работа, уважаеми господа и дами? До оня ден за опозиционера Дончо, Камбитов беше светла икона, сега обаче му хареса идеята да му седне на стола или да сложи на негово място мюре което да управлява. За толкова големи балъци ли ги имате благоевградчани?

Уважаеми опозиционери, от такива като вас не може да се разгърне и да се покаже истинската благоевградска опозиция. Стига вече де – омръзнахте ни. Оставете да се изявяват хора, които имат реално някой зад себе си. Хора които имат принципи, ресурс, позиции и морал да го правят. На нас местните медии ни писна да отразяваме протести и инициативи с по десетина души от такъв голям град ,писна ни да слушаме едно и също на изстрадан пресконференции и да сме част то вашия театър. Не ставате. Това е истината. И едно е сигурно – ако утре стана политик мечтата ми е да имам опозиция като вас. Посредствена.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене