Преглед на местния печат

„Вяра“

На председателски съвет: Лидерът на БСП Ст. Павлов възкреси идеята за депото на община Дупница в Джерман, обяви: Жителите на селото са готови с 2 площадки

Дълго чаканото депо на община Дупница все пак може да бъде изградено в село Джерман, стана ясно вчера на председателски съвет, на който ОбС шефът Ивайло Константинов събра лидерите на политическите сили в общината.

Оковаха зрелищно собственика на „Дупнишка популярна каса“ Георги Близнаков и съпругата му Ивона, грозят ги до 10 г. затвор, прокурор Попов: Завлекли са 227 души с  4,5 млн. лв.

Председателят на Дупнишката популярна каса Георги Близнаков завлякъл 227 вложители на стойност 4,5 млн. лева. Това съобщи окръжният прокурор в Пловдив Румен Попов. По думите му задържани също са съпругата на Близнаков – Ивона Близнакова, а синът им Сотир е бил разпитан като свидетел в процеса. Данъчни престъпления, лихварство, длъжностно присвояване и пране на пари са обвиненията срещу арестувания в Дупница председател на „Дупнишка популярна каса“.

Подариха химикалка с камъни „Сваровски” за ЧРД на ВиК шефката Росица Димитрова в Благоевград, съпругът й д-р Кр. Димитров я изненада със златни гривни на „Пандора”

Шефката на ВиК в Благоевград Росица Димитрова посрещна рождения си ден в работна обстановка, но с приповдигнат дух и много настроение. Специално за празника тя бе поздравена от десетки колеги, приятели, близки и роднини, които прегряха телефона й от звънене и обсипаха чаровната дама с пожелания за здраве, щастие и късмет.

Перничанинът Христо Крумов пое кормилото на ДАИ-Кюстендил, обеща: Няма да съкращавам, ще има назначения

Перничанинът Христо Крумов оглави Областния отдел „Автомобилна администрация“ в Кюстендил. 54-годишният Христо Крумов издържа конкурса и след законоустановения срок встъпи в длъжност.

Общински паяк започва работа в Дупница напролет

Общината в Дупница ще закупи репатриращ автомобил, обяви кметът Методи Чимев. Той посочи, че от паяка има полза и ефектът се е видял в рамките на два месеца, когато в Дупница  работи специализиран репатриращ автомобил под наем. Очаква се общинският паяк да заработи от пролетта на 2017 г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене