Красимир Уруджолов шеф на II Районно управление МВР – Благоевград потроши „Пежо“ и „Лада Нива“, седнал пиян зад волана!?

Изясняват нощен инцидент в двора на Второ полицейско управление в Благоевград. Смачкани са броните на два служебни автомобила – „Пежо“ и „Лада Нива“.

 „Пежо“-то е на началника Красимир Уруджолов. Той самият управлявал полицейския автомобил по време на инцидента, коментираха редови полицаи в социалната мрежа.

Уруджолов маневрирал към 1.00 часа след полунощ в двора на Второ управление. Преди това се връщал с патрулката от Симитли, където бил на банкет, разказаха очевидци.

Вероятно искал да провери подчинените си в нощните часове и пристигнал в управлението. Започнал да издирва дежурните на смяна патрулни полицаи. Вероятно ядосан, че не били на място, предприел действия по издирването им. Отправял и „благословии“.

Един от постовите на портала лично видял, че началникът Уруджолов ударил с „Пежо“-то паркирания в двора руски джип.

Учудващо е, че инцидентът не е отразен в полицейския бюлетин тази сутрин. Към момента не е известно дали директорът на Областната полиция Николай Хаджиев е запознат със случая, както и дали младият началник е тестван за алкохол.

Още по темата в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене