К. Хаджигаев: Разцеплението в БСП е като при ГЕРБ, това изигра лоша шега и оправдава лошият изборен резултат на червените

Хаджигаев

България без цензура е нова партия, която постигна изключителен успех за краткото си съществуване

Бившият областен управител на Пиринско по времето на партия ГЕРБ, сега активен деятел на новоучредената партия България без цензура Костадин Хаджигаев, е един от хората, на които се дължи изборния успех на ББЦ в региона. Новата партия на Бареков спечели достатъчно гласове в областта с активната помощ на Хаджигаев. За коментар на изборния резултат потърсихме ексгубернатора. Ето какво заяви той : Успехът на ББЦ на изборите се дължи на това, че хората искаха нещо ново, те са разочаровани от ГЕРБ вижте Цветанов има и присъда вече, разочаровани са и от БСП.

По време на кампанията областният лидер на ББЦ и общинският лидер работиха активно, както и много млади хора, които заявиха желание да се влеят в редиците й. Аз помагам с опита, който имам. Операция „Чисти ръце“, за която говори Бареков се прие много добре, защо никой не излезе от управляващите и от ГЕРБ да каже там сбъркахме, това направихме. Освен това БСП върви по стъпките на ГЕРБ, разцеплението вътре в партията им изигра лоша шега“. На въпрос как според него се представи първата партия, която избра „БАСТА“ след като се отцепи от ГЕРБ, Хаджигаев отговори така: Не мога да коментирам БАСТА, там има много свестни хора, като Емил Димитров например, който аз много уважавам. Но отново имаше хора, които се заиграваха с Борисов и така се нанесе удар върху БАСТА, но пак казвам не желая да коментирам.

Костадин Хаджигаев бе първият, който напусна партия ГЕРБ след вътрешнопартийни разпри, след това се вля в редиците на новата партия „БАСТА“, която бързо напусна и влезе в България без цензура.

П. Василева/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене