Лидерът на БСП Миков удари мощно рамо на пиринската листа

ff5a07a31662e5b277670d66d8976d03_L (1)Лидерът на БСП Михаил Миков пристигна в Благоевград, за да подкрепи листата на „БСП Лява България” в Благоевградска област. Той се срещна с десетките симпатизанти, очакващи го на площада пред общината в Благоевград. Преди това Миков заедно с водача Кристиан Вигенин поднесоха цветя на паметника на Димитър Благоев.

За Миков благоевградската листа е силна и ще отстоява националните интереси. Според Миков името на Благоев е част от онова голямо желание за повече справедливост, което 120 години е вградено в българската социалистическа идея. „И днес БСП търси повече справедливост за България и Благоевград. БСП ще настоява за отстояване на по-справедливи решения в парламента. Повече справедливост за младите и семейното подоходно облагане трябва да бъде основен приоритет, ако всички политически сили са искрени, че България има тежък демографски проблем. Социално размразяване на доходите на хората от третата възраст и работни места чрез поощряване на производство и бизнес са също част от приоритетите на левицата. Хората днес боледуват от усещане за несправедливост. Не може държавата да е за едни мащеха, а за други млечна майка“, смята Миков.

Вигенин заяви, че се опитват да бъдат близо до хората, да чуват техните проблеми и да работят за тяхното решаване. Социалистите тръгват с амбиция за едно по-голямо доверие не само от възрастните хора, но и от младите, които се опитват да намерят своята реализация в страната, затова и част от тяхната политика е създаване на работни места и за младите хора.

На въпрос, че много политици изгубили съня си, защото Цветан Василев се предал, Миков каза, че има добър сън, само че е кратък сега в кампанията и няма такива събития да го извадят от добрия сън.

На срещата с Миков в Благоевград присъстваха още д-р Владимир Пандев, Спас Панчев, който раздаваше значки под формата на четирилистни детелини, Димитър Капитанов, Емил Костадинов, областният лидер Юлиян Гошев и други.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене